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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
15/01/2002 |
Data da última atualização: |
10/05/2023 |
Autoria: |
DORNELAS, M. C.; VIEIRA, M. L. C. |
Título: |
Tissue culture studies on species of Passiflora. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
Plant Cell, Tissue and Organ Culture v.36, p.211-217, 1994. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The effect of different explant sources, growth regulators and coconut water concentrations and also light radiation on tissue culture of Passiflora edulis var. flavicarpa was evaluated. In addition, plant regeneration was obtained from a diversity of Passiflora germoplasm. For shoot morphogenesis either cotyledonary, hypocoyledonary or leaf tissuewere used to obtain cultures that formed shoots when plced on Murashige & Skoog basal medium containing 6-benzylaminopurine and coconut water. Direct organogenesis was observed. |
Palavras-Chave: |
passionfruit. |
Thesaurus Nal: |
organogenesis; Passiflora; tissue culture. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01034naa a2200181 a 4500 001 1650352 005 2023-05-10 008 1994 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDORNELAS, M. C. 245 $aTissue culture studies on species of Passiflora.$h[electronic resource] 260 $c1994 520 $aThe effect of different explant sources, growth regulators and coconut water concentrations and also light radiation on tissue culture of Passiflora edulis var. flavicarpa was evaluated. In addition, plant regeneration was obtained from a diversity of Passiflora germoplasm. For shoot morphogenesis either cotyledonary, hypocoyledonary or leaf tissuewere used to obtain cultures that formed shoots when plced on Murashige & Skoog basal medium containing 6-benzylaminopurine and coconut water. Direct organogenesis was observed. 650 $aorganogenesis 650 $aPassiflora 650 $atissue culture 653 $apassionfruit 700 1 $aVIEIRA, M. L. C. 773 $tPlant Cell, Tissue and Organ Culture$gv.36, p.211-217, 1994.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Pantanal; Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
13/02/2015 |
Data da última atualização: |
19/02/2015 |
Tipo da produção científica: |
Circular Técnica |
Autoria: |
LIMA, L. K. F. de; BORGHESI, R.; SUCASAS, L. F. de A.; MARTO, V. C. de O.; BARROS, T. L. de; PONSANO, E. H. G.; OETTERER, M. |
Afiliação: |
LEANDRO KANAMARU FRANCO DE LIMA, CNPASA; RICARDO BORGHESI, CPAP; LIA F. DE ARRUDA SUCASAS, ESALQ/USP; VANILCIA C. de OLIVEIRA MARTO, Embrapa Pesca e Aquicultura; THAINÁ LANDIN DE BARROS, UNESP; ELISA HELENA GIGLIO PONSANO, UNESP; MARÍLIA OETTERER, ESALQ/USP. |
Título: |
Elaboração e composição química das silagens ácida e ácida co-seca de vísceras de pirarucu (Arapaima gigas). |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Corumbá: Embrapa Pantanal; Dourados: Embrapa Agropecuária Oeste, 2014. |
Páginas: |
6 p. |
Série: |
(Embrapa Pantanal. Circular Técnica, 109; Embrapa Agropecuária Oeste, 32). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
A presente Circular Técnica teve como objetivo apresentar informações sobre a elaboração da silagem ácida e ácida co-seca de vísceras de pirarucu, além de informações sobre sua composição química. |
Palavras-Chave: |
Características; Cultivo. |
Thesagro: |
Peixe; Pirarucu; Víscera. |
Categoria do assunto: |
-- L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/118061/1/CT109.pdf
https://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/bitstream/doc/1008808/1/CT109.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Origem |
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Volume |
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