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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
04/12/2012 |
Data da última atualização: |
07/12/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, K. E. da; FORTIN, M-J.; MARTINS, S. V.; RIBEIRO, M. C.; SANTOS, N. T.; AZEVEDO, C. P. de; RIBEIRO, A. C. S.; MATOS, F. D. A. |
Afiliação: |
KATIA EMIDIO DA SILVA, CPAA; MARIE-JOSÉE FORTIN, UNIVERSITY OF TORONTO/CANADÁ; SEBASTIÃO V. MARTINS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA/MG; MILTON C. RIBEIRO, UNESP/SP; NERILSON T. SANTOS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA/MG; CELSO PAULO DE AZEVEDO, CPAA; ANTÔNIO C. S. RIBEIRO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA/MG; FRANCISCA D. A. MATOS, INPA. |
Título: |
Estrutura espacial de uma comunidade de espécies arbóreas, em uma floresta densa de terra firme na Amazônia Ocidental, Brasil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO DA REDE DE MANEJO FLORESTAL DA AMAZÔNIA, 2012. Rio Branco, AC: Projeto MFA: Embrapa Acre, 2012. |
Descrição Física: |
Resumo expandido. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Investigar a influência de variáveis de solos na distribuição espacial da comunidade de espécies arbóreas tropicais e detectar em qual escala de tamanho de amostra a relação espécie-ambiente pode ser melhor observada. |
Palavras-Chave: |
Espécies arbóreas tropicais; Sustentabilidade. |
Thesagro: |
Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/71370/1/seminario-MFA-RioBranco-AC-setembro2012-katiaEmidio.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
21/09/2006 |
Data da última atualização: |
02/01/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VIDAL, D. de L.; DIAS, R. P. |
Afiliação: |
CNPC. |
Título: |
Caprine commercialisation systems and carcass sections in the Northeast of Brazil. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, France. Recueil des communications: proceedings. France: IGA, 2000. v. 1, p. 501-503. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: The Brazilian Northeast region framework complexity in relation to goat products trade, generates a more careful analysis The and prospecting for economic agents, interacting structural components and inputs spatial allocation. This paper identifies the main circuits of goat meat commercialisation, their features and carcass cuts in the Ceara's State. A pilot countryside survey with four focus cities was conducted to provide a basic pop information framework on this area. The commercial relationships among the market agents in the different circuits and the cut Gross Value Added incorporation process are analysed. It was identified four fundamental commercialisation types. The necessity of an appropriated support prices policy to the semiarid conditions to the Artisan and Traditional Circuits type was recommended; Furthermore, the point of commercial activity strangulation is found in the small power of bargain and decision of the small farm households. Higher organisation level of the small farm households, is associated with beter familiar income in some commercialisation circuits. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Carcasses; Nordeste. |
Thesagro: |
Caprino; Carcaça; Carne; Comercialização; Mercado. |
Thesaurus NAL: |
Commercialization; Goat meat; Markets; Meat byproducts. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/51781/1/AAC-Caprine-commercialisation.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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