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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
27/06/1995 |
Data da última atualização: |
25/03/2008 |
Autoria: |
SILVA, J. L. S. da; JACQUES, A. V. A. |
Título: |
Disponibilidade de forragem de uma pastagem natural, sobressemeadura com leguminosas perenes de estacao quente. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Brasileira de Zootecnia, v.22, n.6, p.920-929, 1993. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Disponibilidade de forragem de uma pastagem natural, sobressemeada com leguminosas perenes de estacao quente. |
Palavras-Chave: |
Composicao; Leuminosas; Natural; Perenes; Sobressemeada. |
Thesagro: |
Botânica; Forragem; Pastagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00751naa a2200229 a 4500 001 1040516 005 2008-03-25 008 1993 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, J. L. S. da 245 $aDisponibilidade de forragem de uma pastagem natural, sobressemeadura com leguminosas perenes de estacao quente. 260 $c1993 520 $aDisponibilidade de forragem de uma pastagem natural, sobressemeada com leguminosas perenes de estacao quente. 650 $aBotânica 650 $aForragem 650 $aPastagem 653 $aComposicao 653 $aLeuminosas 653 $aNatural 653 $aPerenes 653 $aSobressemeada 700 1 $aJACQUES, A. V. A. 773 $tRevista Brasileira de Zootecnia$gv.22, n.6, p.920-929, 1993.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
10/02/2017 |
Data da última atualização: |
08/03/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PROTAS, J. F. da S. |
Afiliação: |
JOSE FERNANDO DA SILVA PROTAS, CNPUV. |
Título: |
The evolutionary dynamics of brasilian winegrowing: 2004/2014 scenarios. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
IN: CONGRESSO MUNDIAL DA VINHA E DO VINHO, 39., 2016, Bento Gonçalves. Programa...Bento Gonçalves, RS: International Organisation of Vine and Wine (OIV): Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, de 19 a 21 outubro, Resumo 2016-1260. 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to perform a comparative analysis regarding the framework of the Brazilian wine industry before four alternative scenarios established in 2014, under the Strategic Development Program of Rio Grande do Sul Viticulture ? Visão 2025. Based on a descriptive analysis of the main changes occured in the wine production chain of the major producing regions of Brazil, the study highlights the sectoral evolution of a maintenance scenario (worst case) to a Affirmation of Quality and Identity, result of significant improvements both on technological and market level as in the governance and sectoral organization, with visible impacts on their competitiveness and sustainability capacity. Keywords: scenarios, wine, competitiveness, strategic plan, market. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Indústria vinícola; Produção de vinho; Rio Grande do Sul. |
Thesagro: |
Vinho. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/155265/1/39OIV2016-1260.pdf
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Marc: |
LEADER 01500nam a2200169 a 4500 001 2063476 005 2019-03-08 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPROTAS, J. F. da S. 245 $aThe evolutionary dynamics of brasilian winegrowing$b2004/2014 scenarios.$h[electronic resource] 260 $aIN: CONGRESSO MUNDIAL DA VINHA E DO VINHO, 39., 2016, Bento Gonçalves. Programa...Bento Gonçalves, RS: International Organisation of Vine and Wine (OIV): Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, de 19 a 21 outubro, Resumo 2016-1260. 2016.$c2016 520 $aThe objective of this study was to perform a comparative analysis regarding the framework of the Brazilian wine industry before four alternative scenarios established in 2014, under the Strategic Development Program of Rio Grande do Sul Viticulture ? Visão 2025. Based on a descriptive analysis of the main changes occured in the wine production chain of the major producing regions of Brazil, the study highlights the sectoral evolution of a maintenance scenario (worst case) to a Affirmation of Quality and Identity, result of significant improvements both on technological and market level as in the governance and sectoral organization, with visible impacts on their competitiveness and sustainability capacity. Keywords: scenarios, wine, competitiveness, strategic plan, market. 650 $aVinho 653 $aBrasil 653 $aIndústria vinícola 653 $aProdução de vinho 653 $aRio Grande do Sul
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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