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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
05/05/2023 |
Autoria: |
MOVSESIJAN, M.; JOVANOVIC, B.; AALUND, O.; NANSEN, P. |
Título: |
Immune response of sheep to fasciola hepatica infection. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Research in Veterinary Science, v. 18, n. 2, p. 171-174, Mar. 1975. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The IgG immunoglobulin levels and the immune response to Fasciola hepatica digestive tract antigens were studied in experimentally infected lambs. A synchronic increase and decrease of IgG-1 serum levels and indiredt fluorescent antibody titres were observed during the course of the infection. Antibody activies were demonstrated inthe IgG-1, but not in IgG-2 isolates. The antibody activity was partly sensitive to reduction with mercaptoethanol. |
Palavras-Chave: |
Trematodeos. |
Thesagro: |
Fascíola Hepática; Imunologia; Ovino; Parasitologia. |
Thesaurus Nal: |
Chromatography; Fascioliasis; Immunoglobulin G; Immunology; Ion exchange; Parasitology; Sheep diseases. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01255naa a2200301 a 4500 001 1520218 005 2023-05-05 008 1975 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMOVSESIJAN, M. 245 $aImmune response of sheep to fasciola hepatica infection.$h[electronic resource] 260 $c1975 520 $aThe IgG immunoglobulin levels and the immune response to Fasciola hepatica digestive tract antigens were studied in experimentally infected lambs. A synchronic increase and decrease of IgG-1 serum levels and indiredt fluorescent antibody titres were observed during the course of the infection. Antibody activies were demonstrated inthe IgG-1, but not in IgG-2 isolates. The antibody activity was partly sensitive to reduction with mercaptoethanol. 650 $aChromatography 650 $aFascioliasis 650 $aImmunoglobulin G 650 $aImmunology 650 $aIon exchange 650 $aParasitology 650 $aSheep diseases 650 $aFascíola Hepática 650 $aImunologia 650 $aOvino 650 $aParasitologia 653 $aTrematodeos 700 1 $aJOVANOVIC, B. 700 1 $aAALUND, O. 700 1 $aNANSEN, P. 773 $tResearch in Veterinary Science$gv. 18, n. 2, p. 171-174, Mar. 1975.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 7 | |
2. |  | DAMS, R. I.; FREITAS, I. B. F.; SANTAELLA, S. T.; KUCEK, L. A.; ANGENENT, L. T.; LEITAO, R. C. Caproic acid production by chain elongation in mixed culture fermentation from domestic and granular sludge in batch experiments. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DA SOCIEDADE AMERICANA DE BIOTECNOLOGIA AMBIENTAL E ALGAL - SOLABIAA, 4., 2015, Florianópolis. Anais... Florianópolis: SOLABIAA, 2015. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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3. |  | DAMS, R. I.; FREITAS, I. B. F.; SANTAELLA, S. T.; KUCEK, L. A.; ANGENENT, L. T.; LEITAO, R. C. Caproic acid production by chain elongation using different fermentation conditions. In: WORLD CONGRESS ON ANAEROBIC DIGESTION, 14., 2015, Viña del Mar. Anais... Viña del Mar: The International Water Association, 2015. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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5. |  | DAMS, R. I.; VIANA, M. B. V.; GUILHERME, A. A.; SILVA, C. M.; SANTOS, A. B. dos; ANGENENT, L. T.; SANTAELLA, S. T.; LEITAO, R. C. Production of medium-chain carboxylic acids by anaerobic fermentation of glycerol using a bioaugmented open culture. Biomass and Bioenergy, v. 118, p. 1-7, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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6. |  | LEITAO, R. C.; GEHRING, T. A.; CAVALCANTE, W. de A.; FREITAS, I. B. F.; COLARES, A. S.; HAANDEL, A. C. van; ANGENENT, L. T.; SANTAELLA, S. T. Produção biológica de ácido caproico em um reator em escala de laboratório. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2017. 6 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 229).Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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7. |  | CAVALCANTE, W. A.; GEHRING, T. A.; SANTAELLA, S. T.; FREITAS, I. B. F.; ANGENENT, L. T.; VAN HAANDEL, A. C.; LEITAO, R. C. Upgrading sugarcane biorefineries: Acetate addition allows for conversion of fermented sugarcane molasses into high-value medium chain carboxylic acids. Journal of Environmental Chemical Engineering, v. 8, n.2, p. 103649, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 7 | |
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