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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
03/02/2009 |
Data da última atualização: |
07/04/2009 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NASCIMENTO, K. de O. do; WANG, S. H.; NASCIMENTO, T. P. do; BATISTA, G. da S.; ASCHERI, J. L. R. |
Afiliação: |
Kamila de Oliveira do Nascimento, UFRRJ; Sin Huei Wang, UFRRJ; Talita Pimenta do Nascimento, UFRRJ; Gláucia da Silva Batista, UFRRJ; José Luis Ramírez Ascheri, CTAA. |
Título: |
Farinhas de trigo e soja (80:20) pré-cozidas por extrusão para sopas cremosas semi-prontas. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Alimentos e Nutrição, Araraquara, v. 18, n. 1, p. 61-68, jan./mar. 2007. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Características sensoriais; Farinha pré-cozida; Mistura de trigo e soja; Sopa cremosa. |
Thesagro: |
Extrusão. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
28/05/2007 |
Data da última atualização: |
15/06/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ARRUDA, M. R. de; TEIXEIRA, W. G. |
Afiliação: |
Murilo Rodrigues de Arruda, CPAA; Wenceslau Geraldes Teixeira, CPAA. |
Título: |
Use of charcoal, chicken manure, and bone meal in guarana (Paullinia cupana Var. Sorbilis) - preliminary results. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL AGRICHAR INITIATIVE (IAI) 2007 CONFERENCE, 2007, Terrigal, Australia. [Abstracts]. Terrigal: IAI, 2007. p. 29-30. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Guarana (Paullinia cupana hbk. var. sorbilis) is an important agricultural product for small farmers in the Amazonas, Brazil. Guarana belongs to the Sapindaceae family and is dicotyledonous, open-pollinated (maunly by bees); in forest it is a liana and in open field on shrub. An experiment in a factorial design with confounding technique was installed on March, 2003 with the objective of evaluating the influence of levels of chicken manure and charcoal (0,8 and 16L per plant) and bone meal (0,02 kg and 0,4 kg per plant). Physical and chemical properties of the soil were evaluated. |
Palavras-Chave: |
Experimento. |
Thesagro: |
Agronomia; Carvão Vegetal; Galinha; Guaraná; Lenha; Osso; Paullinia Cupana; Pesquisa; Propriedade Físico-Química; Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/125377/1/p.-29-30.pdf
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Marc: |
LEADER 01377nam a2200253 a 4500 001 1680557 005 2015-06-15 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aARRUDA, M. R. de 245 $aUse of charcoal, chicken manure, and bone meal in guarana (Paullinia cupana Var. Sorbilis) - preliminary results. 260 $aIn: INTERNATIONAL AGRICHAR INITIATIVE (IAI) 2007 CONFERENCE, 2007, Terrigal, Australia. [Abstracts]. Terrigal: IAI, 2007. p. 29-30.$c2007 520 $aGuarana (Paullinia cupana hbk. var. sorbilis) is an important agricultural product for small farmers in the Amazonas, Brazil. Guarana belongs to the Sapindaceae family and is dicotyledonous, open-pollinated (maunly by bees); in forest it is a liana and in open field on shrub. An experiment in a factorial design with confounding technique was installed on March, 2003 with the objective of evaluating the influence of levels of chicken manure and charcoal (0,8 and 16L per plant) and bone meal (0,02 kg and 0,4 kg per plant). Physical and chemical properties of the soil were evaluated. 650 $aAgronomia 650 $aCarvão Vegetal 650 $aGalinha 650 $aGuaraná 650 $aLenha 650 $aOsso 650 $aPaullinia Cupana 650 $aPesquisa 650 $aPropriedade Físico-Química 650 $aSolo 653 $aExperimento 700 1 $aTEIXEIRA, W. G.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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