|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
12/07/2013 |
Data da última atualização: |
02/09/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CASTRO, A. P. C.; PEREIRA, C. A.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO TUAO GAVA, CPATSA. |
Título: |
Prospecting yeasts isolates form biological control agents of postharvest diseases in mango. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF, 2013. |
Páginas: |
p. 72. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The mango fruit production is a very important activity in the São Francisco Valley, however post-harvest pathogens caused heavy losses to production. Most of the infections start in the field and become dormant; their symptoms become evident only in post-harvest, once that complete maturation ofthe fruits occurs during storage and transport. ln this work four strains of yeast previously selected were evaluated about the potential to reduce the incidence of post-harvest diseases when applied as pre-harvest treatment. |
Palavras-Chave: |
Biocontrole; Disease; Doenças pós-colheita; Levedura; Mango; Redução de incidência. |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença; Manga; Mangifera Indica; Pos-colheita. |
Thesaurus Nal: |
Biological control. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131365/1/ID-50459.pdf
|
Marc: |
LEADER 01487nam a2200301 a 4500 001 1961919 005 2022-09-02 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCASTRO, A. P. C. 245 $aProspecting yeasts isolates form biological control agents of postharvest diseases in mango. 260 $aIn: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF$c2013 300 $ap. 72. 520 $aThe mango fruit production is a very important activity in the São Francisco Valley, however post-harvest pathogens caused heavy losses to production. Most of the infections start in the field and become dormant; their symptoms become evident only in post-harvest, once that complete maturation ofthe fruits occurs during storage and transport. ln this work four strains of yeast previously selected were evaluated about the potential to reduce the incidence of post-harvest diseases when applied as pre-harvest treatment. 650 $aBiological control 650 $aControle biológico 650 $aDoença 650 $aManga 650 $aMangifera Indica 650 $aPos-colheita 653 $aBiocontrole 653 $aDisease 653 $aDoenças pós-colheita 653 $aLevedura 653 $aMango 653 $aRedução de incidência 700 1 $aPEREIRA, C. A. 700 1 $aPAZ, C. D. da 700 1 $aGAVA, C. A. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
07/02/2007 |
Data da última atualização: |
10/03/2015 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
BARROS, N. N.; CAVALCANTE, A. C. R.; SOUSA, F. B. de; BOMFIM, M. A. D.; ARAUJO FILHO, J. A. de; LEITE, E. R. |
Afiliação: |
Nelson Nogueira Barros, CNPC; ANA CLARA RODRIGUES CAVALCANTE, CNPC; FRANCISCO BENI DE SOUSA, CNPC; MARCO AURELIO DELMONDES BOMFIM, CNPC; JOÃO AMBRÓSIO DE ARAÚJO FILHO, CNPC; ENEAS REIS LEITE, CNPC. |
Título: |
Alimentação animal. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: CAVALCANTE, A. C. R.; WANDER, A A.; LEITE, E. R. (Ed.). Caprinos e ovinos de corte: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Sobral: Embrapa Caprinos, 2005. p. 156-194. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Alimentação animal; Caprino de corte; Ovino de corte. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00721naa a2200205 a 4500 001 1532830 005 2015-03-10 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, N. N. 245 $aAlimentação animal. 260 $c2005 653 $aAlimentação animal 653 $aCaprino de corte 653 $aOvino de corte 700 1 $aCAVALCANTE, A. C. R. 700 1 $aSOUSA, F. B. de 700 1 $aBOMFIM, M. A. D. 700 1 $aARAUJO FILHO, J. A. de 700 1 $aLEITE, E. R. 773 $tIn: CAVALCANTE, A. C. R.; WANDER, A A.; LEITE, E. R. (Ed.). Caprinos e ovinos de corte: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Sobral: Embrapa Caprinos, 2005. p. 156-194.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|