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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SOARES, L. K. D.; COSTANTINO, G.; SANTOS, M. G.; AMARAL, D. O. J. do; PASSOS, O. S.; SOARES FILHO, W. dos S.; OLLITRAULT, P.; GESTEIRA, A. da S.; LURO, F.; MICHELI, F. Influence of climate on mandarin fruit quality: comparative studies between Brazil and France cultural and environmental conditions. WORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [S.l.]: International Advanced Biology Consortium, 2013. S02001. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/12/2013 |
Data da última atualização: |
06/12/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOARES, L. K. D.; COSTANTINO, G.; SANTOS, M. G.; AMARAL, D. O. J. do; PASSOS, O. S.; SOARES FILHO, W. dos S.; OLLITRAULT, P.; GESTEIRA, A. da S.; LURO, F.; MICHELI, F. |
Afiliação: |
L. K. D. SOARES; G. COSTANTINO; M. G. SANTOS; D. O. J. DO AMARAL, UESC; ORLANDO SAMPAIO PASSOS, CNPMF; WALTER DOS SANTOS SOARES FILHO, CNPMF; P. OLLITRAULT, CIRAD; ABELMON DA SILVA GESTEIRA, CNPMF; F. LURO, INRA; F. MICHELI, UESC. |
Título: |
Influence of climate on mandarin fruit quality: comparative studies between Brazil and France cultural and environmental conditions. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
WORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [S.l.]: International Advanced Biology Consortium, 2013. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
S02001. |
Conteúdo: |
The citrus industry is one of the most competitive sectors of the global agribusiness, and the water stress is one of the main factors that negatively influence their production. Orought stress leads to accumulation of reactive oxygen species (ROS) in plant tissues and promote metabolic changes considered crucial in the response to stressors. |
Thesaurus NAL: |
Fruits. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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