|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
11/11/1998 |
Data da última atualização: |
11/11/1998 |
Autoria: |
TRUGO, L. C.; FARAH, A.; CABRAL, L. |
Título: |
Oligosaccharide distribution in Brazilian soya bean cultivars. |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
Food Chemistry, Barking, v. 52, p. 385-387, 1995. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The composition of digestible sugars and non-digestible sugars was determined in 20 soya bean cultivars grown in Brazil. In addition, a comparison of three different extraction procedures for sugars analysis by HPLC is presented. Total a-galactosides in the samples were in the range 3.9-5.3 g% while fructose + sucrose varied from 4.0 to 6.1 g% dry basis. Based on the analysis of protein and oil data together with total galactosides, stachyose and ds/nds ratios, one variety (IAS-4) appears to be more appropriate for selection. |
Palavras-Chave: |
Cereais; Oligossacarideos. |
Thesagro: |
Soja. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00996naa a2200181 a 4500 001 1410425 005 1998-11-11 008 1995 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTRUGO, L. C. 245 $aOligosaccharide distribution in Brazilian soya bean cultivars. 260 $c1995 520 $aThe composition of digestible sugars and non-digestible sugars was determined in 20 soya bean cultivars grown in Brazil. In addition, a comparison of three different extraction procedures for sugars analysis by HPLC is presented. Total a-galactosides in the samples were in the range 3.9-5.3 g% while fructose + sucrose varied from 4.0 to 6.1 g% dry basis. Based on the analysis of protein and oil data together with total galactosides, stachyose and ds/nds ratios, one variety (IAS-4) appears to be more appropriate for selection. 650 $aSoja 653 $aCereais 653 $aOligossacarideos 700 1 $aFARAH, A. 700 1 $aCABRAL, L. 773 $tFood Chemistry, Barking$gv. 52, p. 385-387, 1995.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
21/12/2009 |
Data da última atualização: |
08/07/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
OLIVEIRA, A. C. de; VAZ, C. M. P.; SILVA, J. G. da; CASTRO, C. P. de; MASCARO, L. H. |
Afiliação: |
CARLOS MANOEL PEDRO VAZ, CNPDIA. |
Título: |
Avaliação das potencialidades analíticas de eletrodo compósito GPU e eletrodo compósito CNTs/PU na determinação de genisteína. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 5., 2009, São Carlos. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2009. p. 19-21. Editado por Odílio Benedito Garrido de Assis; Wilson Tadeu Lopes da Silva; Luiz Henrique Capparelli Mattoso. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
WORKSHOP. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/85664/1/Proci-09.00208.pdf
|
Marc: |
LEADER 00757nam a2200157 a 4500 001 1578576 005 2013-07-08 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aOLIVEIRA, A. C. de 245 $aAvaliação das potencialidades analíticas de eletrodo compósito GPU e eletrodo compósito CNTs/PU na determinação de genisteína. 260 $aIn: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 5., 2009, São Carlos. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2009. p. 19-21. Editado por Odílio Benedito Garrido de Assis; Wilson Tadeu Lopes da Silva; Luiz Henrique Capparelli Mattoso.$c2009 653 $aWORKSHOP 700 1 $aVAZ, C. M. P. 700 1 $aSILVA, J. G. da 700 1 $aCASTRO, C. P. de 700 1 $aMASCARO, L. H.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|