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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoADAMS, S. E.; SMITH, M. H.; BACCUS, R. Biochemical variation in the american alligator. Herpetologica, v.34, n.4, p.289-296, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMCARTHUR, J. V.; KOVACIC, D. A.; SMITH, M. H. Genectic diversity in natural populations of a soil bacterium across a landscape gradient. Proc. Natl. Acad. Sci., v.85, p.9621-9624, USA, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, M. W.; SMITH, M. H.; BRISBIN JUNIOR, I. L. Genetic varability and domestication in swine. Journal of Mammalogy, v.61, n.1, p.39-45, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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4.Imagem marcado/desmarcadoLIU, E. H.; SHARITZ, R. R.; SMITH, M. H. Thermal sensitivities of malote dehydrogenase isozymes in typha. American Journal of Botany, v.65, n.2, p.214-220, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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5.Imagem marcado/desmarcadoNOVAK, J. M.; SCRIBNER, K. T.; DUPONT, W. D.; SMITH, M. H. Catch-effort estimation of white-tailed deer population size. Journal of Wildlife Management, v.55, n.1, p.31-38, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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6.Imagem marcado/desmarcadoBACCUS, R.; RYMAN, N.; SMITH, M. H.; REUTERWALL, C.; CAMERON, D. Genetic variability and differentiation of large grazing mammals. Journal of Mammalogy, v.64, n.1, p.109-120, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSELANDER, R. K.; SMITH, M. H.; YANG, S. Y.; JOHNSON, W. E.; GENTRY, J. B. IV. Biochemical polymorphism and systematics in the genus Peromyscus. I. Variation in the old-field mouse (Peromyscus polionotus). University of Texas Publication, n.7103, p.49-90, 1971.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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8.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, M. H.; HILLESTAD, H. O.; MANLOVE, M. N.; MARCHINTON, R. L. Use of population genetics data for the management of fish and wildlife populations. Transactions of the North American Wildlife and Natural Resources Conference, v.41, p.119-133, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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9.Imagem marcado/desmarcadoMANLOVE, M. N.; AVISE, J. C.; HILLESTAD, H. O.; RAMSEY, P. R.; SMITH, M. H.; STRANEY, D. O. Starch gel electrophoresis for the study of population genetics in white-tailed deer. Procedinhs of the Annual Conference Southeastern Association of Game and Fish Commissioners, v.29, p.392-403, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  02/12/2015
Data da última atualização:  11/02/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  SANTOS, D. A. M. DOS; LOBO, J. DA S. T.; ARAÚJO, L. M.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.
Afiliação:  DAYANE ANGÉLICA MACHADO DOS SANTOS, UNIRIO; JULIANA DA SILVA TOMÉ LOBO, UNIRIO; LIDIANE MEDELLA ARAÚJO, UNIRIO; ROSIRES DELIZA, CTAA; PAULO SÉRGIO MARCELLINI, UNIRIO.
Título:  Free choice profiling acceptance and purchase intention in the evaluation of different biscuit formulations.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 39, n. 6, p. 613-623, nov./dez., 2015.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Análise sensorial; Bakery products; Desenvolvimento de produtos; Produtos de padaria; Sensory analysis.
Thesaurus NAL:  product development.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13066 - 1UPCAP - DD
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