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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/02/2025 |
Data da última atualização: |
10/02/2025 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LOPES, C. A.; PARET, M. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO LOPES, CNPH; M. PARET. |
Título: |
Bacterial wilt. |
Ano de publicação: |
2024 |
Fonte/Imprenta: |
In: ROBERTS, P.; SANOGO, S.; CORONA, F. O. Compendium of paper diseases, disorders and pests. 2. ed. St Paul: The American Phytopathological Society, 2024. |
Páginas: |
3 p. |
DOI: |
10.1094/9780890547168.02.03.1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Among solanaceous plants, pepper is considered less susceptible to the bacterial wilt pathogen compared with tomato, potato, and eggplant. However, losses can be high when a susceptible cultivar is planted in the presence of a highly virulent strain of the pathogen and conducive weather conditions (including high temperatures and high humidity) exist. This chapter describes symptoms of the disease, identifies its causal organism, explains its disease cycle and epidemiology, and recommends strategies for its management. Five figures are included along with a list of references. |
Thesagro: |
Bactéria; Murcha Bacteriana; Patógeno; Pimenta. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01207naa a2200205 a 4500 001 2172531 005 2025-02-10 008 2024 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1094/9780890547168.02.03.1$2DOI 100 1 $aLOPES, C. A. 245 $aBacterial wilt.$h[electronic resource] 260 $c2024 300 $a3 p. 520 $aAmong solanaceous plants, pepper is considered less susceptible to the bacterial wilt pathogen compared with tomato, potato, and eggplant. However, losses can be high when a susceptible cultivar is planted in the presence of a highly virulent strain of the pathogen and conducive weather conditions (including high temperatures and high humidity) exist. This chapter describes symptoms of the disease, identifies its causal organism, explains its disease cycle and epidemiology, and recommends strategies for its management. Five figures are included along with a list of references. 650 $aBactéria 650 $aMurcha Bacteriana 650 $aPatógeno 650 $aPimenta 700 1 $aPARET, M. 773 $tIn: ROBERTS, P.; SANOGO, S.; CORONA, F. O. Compendium of paper diseases, disorders and pests. 2. ed. St Paul: The American Phytopathological Society, 2024.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LUZ, P. H. de C.; QUINTINO, T. A.; SILVA, F. C. da; COLETI, J. T.; BET, J. A. Nutrição mineral e fertilização em cana-de-açúcar. In: SILVA, F. C. da; ALVES, B. J. R.; FREITAS, P. L. de (Ed.). Sistema de produção mecanizada da cana-de-açúcar integrada à produção de energia e alimentos. Brasília, DF: Embrapa, 2017. v. 2, pt. 7, cap. 1, p. 657-730.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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Registros recuperados : 1 | |
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