|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
09/06/2003 |
Data da última atualização: |
09/06/2003 |
Autoria: |
BRAZ, L. T.; CHIKITANE, K. S.; GRILLI, G. V. G. |
Título: |
Avaliação de cinco genótipos de tomateiro e seus híbridos quanto à tolerância às altas temperaturas. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 2., 2003, Porto Seguro. Melhoramento da qualidade de vida: [anais]. Porto Seguro: SBMP, 2003. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Tolerância. |
Thesagro: |
Genótipo; Hibrido; Lycopersicon Esculentum; Temperatura; Tomate. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00719naa a2200217 a 4500 001 1773682 005 2003-06-09 008 2003 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBRAZ, L. T. 245 $aAvaliação de cinco genótipos de tomateiro e seus híbridos quanto à tolerância às altas temperaturas. 260 $c2003 300 $c1 CD-ROM. 650 $aGenótipo 650 $aHibrido 650 $aLycopersicon Esculentum 650 $aTemperatura 650 $aTomate 653 $aTolerância 700 1 $aCHIKITANE, K. S. 700 1 $aGRILLI, G. V. G. 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 2., 2003, Porto Seguro. Melhoramento da qualidade de vida: [anais]. Porto Seguro: SBMP, 2003.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
06/11/2019 |
Data da última atualização: |
07/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
BARROSO, R. M.; MUÑOZ, A. E. P.; CAI, J. |
Afiliação: |
RENATA MELON BARROSO BERTOLINI, CNPASA; ANDREA ELENA PIZARRO MUNOZ, CNPASA; JUNNING CAI, FAO. |
Título: |
Social and economic performance of tilapia farming in Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Rome: FAO, 2019. |
Páginas: |
44 p. |
Série: |
(FAO. Fisheries and aquaculture circular, 1181). |
ISSN: |
2070-6065 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Licence: CC BY-NC-SA 3.0 IGO. |
Conteúdo: |
Tilapia is the most popular aquaculture species item farmed in over 120 countries or territories worldwide. Global tilapia aquaculture production grew 11 percent annually (or 13 percent in terms of farmgate value) over the past three decades, from 0.3 million tonnes (USD 304 million) in 1987 to 5.9 million tonnes (USD 11 billion) in 2017. Aquaculture production in Brazil increased 14 percent annually (or 12 percent in terms of farmgate value), from 13 000 tonnes (USD 56 million) in 1987 to 595 000 tonnes (USD 1.5 billion) in 2017, making it a regional aquaculture powerhouse contributing to 20 percent of Latin America and the Caribbean's aquaculture production in 2017. In Brazil, tilapia has been the largest aquaculture item, contributing to nearly half of the country's aquaculture production tonnage in 2017. This document assesses tilapia farming and the value chain in Brazil by examining tilapia farming technology and practices, dissecting the tilapia value chain, evaluating the sector's social and economic performance, discussing the importance of proper governance to the sector development, and highlighting potentials, issues, constraints and challenges in the development of tilapia farming or aquaculture in general in Brazil. |
Thesagro: |
Aquicultura; Economia Pesqueira; Peixe; Tilápia. |
Thesaurus NAL: |
Aquaculture; Economic systems; Fish farms; Tilapia (common name). |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204310/1/CNPASA-2019-fao.pdf
|
Marc: |
LEADER 02004nam a2200277 a 4500 001 2113942 005 2019-11-07 008 2019 bl uuuu u0uu1 u #d 022 $a2070-6065 100 1 $aBARROSO, R. M. 245 $aSocial and economic performance of tilapia farming in Brazil.$h[electronic resource] 260 $aRome: FAO$c2019 300 $a44 p. 490 $a(FAO. Fisheries and aquaculture circular, 1181). 500 $aLicence: CC BY-NC-SA 3.0 IGO. 520 $aTilapia is the most popular aquaculture species item farmed in over 120 countries or territories worldwide. Global tilapia aquaculture production grew 11 percent annually (or 13 percent in terms of farmgate value) over the past three decades, from 0.3 million tonnes (USD 304 million) in 1987 to 5.9 million tonnes (USD 11 billion) in 2017. Aquaculture production in Brazil increased 14 percent annually (or 12 percent in terms of farmgate value), from 13 000 tonnes (USD 56 million) in 1987 to 595 000 tonnes (USD 1.5 billion) in 2017, making it a regional aquaculture powerhouse contributing to 20 percent of Latin America and the Caribbean's aquaculture production in 2017. In Brazil, tilapia has been the largest aquaculture item, contributing to nearly half of the country's aquaculture production tonnage in 2017. This document assesses tilapia farming and the value chain in Brazil by examining tilapia farming technology and practices, dissecting the tilapia value chain, evaluating the sector's social and economic performance, discussing the importance of proper governance to the sector development, and highlighting potentials, issues, constraints and challenges in the development of tilapia farming or aquaculture in general in Brazil. 650 $aAquaculture 650 $aEconomic systems 650 $aFish farms 650 $aTilapia (common name) 650 $aAquicultura 650 $aEconomia Pesqueira 650 $aPeixe 650 $aTilápia 700 1 $aMUÑOZ, A. E. P. 700 1 $aCAI, J.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|