|
|
Registros recuperados : 2 | |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Trigo. Para informações adicionais entre em contato com cnpt.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado; Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
27/04/2023 |
Data da última atualização: |
16/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
TIBOLA, C. S.; ALVARENGA, M. B.; DOSSA, A. A.; KUS-YAMASHITA, M. M. M.; MARCIANO, M. A. M.; CANO, C. B. |
Afiliação: |
CASIANE SALETE TIBOLA, CNPT; MARCELO BONNET ALVARENGA, CPACT; ALVARO AUGUSTO DOSSA, CNPT; MAHYARA MARKIEVICZ MANCIO KUS-YAMASHITA, INSTITUTO ADOLFO LUTZ; MARIA APARECIDA MORAES MARCIANO, INSTITUTO ADOLFO LUTZ; CRISTIANE BONALDI CANO, INSTITUTO ADOLFO LUTZ. |
Título: |
Strategies to mitigate economically motivated food frauds. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
In: REFERENCE module in food science. Amsterdam: Elsevier, 2023. |
Páginas: |
p. 1-12. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This article provides a general overview of food fraud and strategies to mitigate it. The study highlights the main target food products: olive oil, honey, fish, meat, milk, fruit juices, herbs, and supplements. It seeks to discuss the categories and types of food fraud, analytical methods, vulnerability, and prevention procedures, including governmental and private programs, and food traceability. The main goal is to encompass several perspectives on food fraud, including the impacts of the current post- COVID-19 pandemic scenario and the growing food e-commerce. |
Thesagro: |
Adulteração; Alimento; Impacto Econômico; Rastreamento. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01248naa a2200241 a 4500 001 2153415 005 2023-10-16 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTIBOLA, C. S. 245 $aStrategies to mitigate economically motivated food frauds.$h[electronic resource] 260 $c2023 300 $ap. 1-12. 520 $aThis article provides a general overview of food fraud and strategies to mitigate it. The study highlights the main target food products: olive oil, honey, fish, meat, milk, fruit juices, herbs, and supplements. It seeks to discuss the categories and types of food fraud, analytical methods, vulnerability, and prevention procedures, including governmental and private programs, and food traceability. The main goal is to encompass several perspectives on food fraud, including the impacts of the current post- COVID-19 pandemic scenario and the growing food e-commerce. 650 $aAdulteração 650 $aAlimento 650 $aImpacto Econômico 650 $aRastreamento 700 1 $aALVARENGA, M. B. 700 1 $aDOSSA, A. A. 700 1 $aKUS-YAMASHITA, M. M. M. 700 1 $aMARCIANO, M. A. M. 700 1 $aCANO, C. B. 773 $tIn: REFERENCE module in food science. Amsterdam: Elsevier, 2023.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|