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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
09/10/2017 |
Data da última atualização: |
09/10/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
REGUFFE, B. B.; OZORIO, L.; ANTUNES, A. B.; BRIGIDA, A. I. S.; SILVA, C. M.; AZEVEDO, T. de L.; ROSA, J. S. da. |
Afiliação: |
Bruno B. Reguffe, UFVG; Luísa Ozorio, UFRJ; Anna Beatriz Antunes, UERJ; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA; JEANE SANTOS DA ROSA, CTAA. |
Título: |
Ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis of tilapia mechanicallly separated meat. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2017. |
ISSN: |
2447-2816 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SINAFERM; SHEB. 3 a 6 de setembro. Seção Trabalhos. Ref. 56228. |
Conteúdo: |
The objective of this study was to investigate the influence of different input powers on ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis (USAH) of tilapia mechanically separated meat (MSM). Antioxidant activity, free aromatic amino acids and peptide profiles of the hydrolysates of tilapia MSM were analyzed. The use of high power ultrasound in the assisted hydrolysis of fish proteins reduced process time, being a potential research field for the fish industry. In this work, the use of USAH at lowest delivered powers showed to be a good technology for enzymatic hydrolysis of MSM tilapia increasing antioxidant activity of hydrolysates. |
Palavras-Chave: |
Alcalase; Processos enzimáticos; Ultrasound. |
Thesaurus Nal: |
antioxidant activity. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amapá. |
Data corrente: |
17/01/2021 |
Data da última atualização: |
17/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
GONÇALVES, M. C. A.; SEGOVIA, J. F. O. |
Afiliação: |
MAGDA CELESTE ÁLVARES GONÇALVES, UNIFAP; JORGE FEDERICO ORELLANA SEGOVIA, CPAF-AP. |
Título: |
Evolução em paisagismo e floricultura tropical. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEGOVIA, J. F. O. (Ed.). Floricultura tropical : técnicas e inovações para negócios sustentáveis na Amazônia. Brasília, DF : Embrapa, 2020. cap. 7, p. 145-167. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Floricultura; Planta Ornamental. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/220365/1/CPAF-AP-2020-cap-7-Evolucao-em-paisagismo.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amapá (CPAF-AP) |
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