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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrossilvipastoril. |
Data corrente: |
20/04/2017 |
Data da última atualização: |
20/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, P. M.; PEZZOPANE, J. R. M.; PEDROSO, T. de A.; BOSI, C.; GALHARTE, C.; ANDRADE, A. S. de; PEDREIRA, B.; MARIN, F. |
Afiliação: |
PATRICIA MENEZES SANTOS, CPPSE; JOSE RICARDO MACEDO PEZZOPANE, CPPSE; TALES DE ASSIS PEDROSO, GRADUANDO UFSCar, SÃO CARLOS.; CRISTIAM BOSI, POS-DOUTORANDO ESALQ/USP, PIRACICABA, SP.; CAROLINE GALHARTE, POS-DOUTORANDA, CPPSE.; ANDRÉ SANTA DE ANDRADE, GRADUANDO; BRUNO PEDREIRA, CPAMT; FÁBIO MARIN, ESALQ/USP, PIRACICABA, SP. |
Título: |
Using mathematical models to simulate growth and future scenarios of tropical grasslands. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FORAGES IN WARM CLIMATES, 1., 2015, Lavras, Brasil. Proceedings...confor: University of Lavras, 2015. |
Páginas: |
p.63-84 |
ISBN: |
978.85.8179.089-3 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
confor 2015. |
Conteúdo: |
Global temperature may increase by up to 4.8°C until 2100, according to predictions from the Fifth Assessment Report (AR5) ofthe Intergovernmental Pane1on Climate Change (IPCC, 2013). According to Calzadilla et al. (2013), global agricultural production is expected to decrease by 0.5% in the medium and 2.3% in the long termo Besides that, the distribution of harvested land is expected to change, implying modifications on production and intemational trade patterns (Calzadilla et al., 2013). In Brazil, global climatic changes are supposed to influence agriculture, which is responsible for 22% ofthe Brazilian gross national product (CEPEA, 2013),Adaptation ofproduction systems and mitigation of greenhouse gas emissionsare the main challenges imposed by global climate changes to agriculture. |
Palavras-Chave: |
GLOBAL TEMPERATURE; MATEMATHICAL. |
Thesaurus Nal: |
tropical grasslands. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT) |
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Registro |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
04/01/2021 |
Data da última atualização: |
07/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ALVES FILHO, E. DE G.; SILVA, L. M. A. e; WURLITZER, N. J.; FERNANDES, F. A. N.; FONTELES, T. V.; RODRIGUES, S.; BRITO, E. S. de. |
Afiliação: |
ELENILSON DE GODOY ALVES FILHO, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; FABIANO ANDRÉ NARCISOFERNANDES, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; THATYANE VIDAL FONTELES, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; SUELI RODRIGUES, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT. |
Título: |
An integrated analytical approach based on NMR, LC-MS and GC-MS to evaluate thermal and non-thermal processing of cashew apple juice. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food Chemistry, [London], v. 309, artigo 125761, 8 p., 30 Mar. 2020. |
DOI: |
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125761 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Data fusion; Emerging technologies; PARADISe. |
Thesagro: |
Anacardium Occidentale. |
Thesaurus NAL: |
Fruit juices. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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