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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
11/02/2015 |
Data da última atualização: |
11/02/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CARVALHO, M. da C. S.; NASCENTE, A. S. S.; FAGERIA, N. K.; OLIVEIRA JÚNIOR, A. de. |
Afiliação: |
MARIA DA CONCEIÇÃO SANTANA CARVALHO, CNPAF; ADRIANO STEPHAN NASCENTE, CNPAF; NAND KUMAR FAGERIA, CNPAF; ADILSON DE OLIVEIRA JUNIOR, CNPSO. |
Título: |
Agronomic effectiveness of rock phosphates for corrective fertilization of an Oxisol from brazilian savanna cultivated with maize and common beans. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: ASA, CSSA & SSSA INTERNATIONAL ANNUAL MEETING, 2014, Long Beach. Grand challenges great solutions: abstracts... Madison: ASA; CSSA; SSSA, 2014. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Due to the inherently low content and high degree of phosphorus fixation in the most part of Brazilian Savanna soils, Phosphorus fertilization is essential to attend crop demands. The fully acidulated phosphates are the main sources of Phosphorus used in Brazil, which more than half are imported. The study of the feasibility of using rock phosphates available regionally in Brazil could be an important strategy for reducing the amount of applied soluble phosphates. |
Thesagro: |
Cerrado; Feijão; Fosfato; Fósforo; Milho; Phaseolus vulgaris; Zea mays. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/117834/1/446.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
13/11/2013 |
Data da última atualização: |
06/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
BARRETO, A. G.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. da; FREITAS, S. P. |
Afiliação: |
ANGELA GAVA BARRETO, CEFET; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA; SUELY PEREIRA FREITAS, UFRJ. |
Título: |
Clarificação de polpa de camu-camu por microfiltração. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 16, n. 3, p. 207-215, jul./set. 2013. |
DOI: |
10.1590/S1981-67232013005000026 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Atividade antioxidante; Fruto tropical; Processo de separação por membranas. |
Thesagro: |
Vitamina C. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/92470/1/2013-145.pdf
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Marc: |
LEADER 00654naa a2200205 a 4500 001 1971133 005 2016-04-06 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1590/S1981-67232013005000026$2DOI 100 1 $aBARRETO, A. G. 245 $aClarificação de polpa de camu-camu por microfiltração. 260 $c2013 650 $aVitamina C 653 $aAtividade antioxidante 653 $aFruto tropical 653 $aProcesso de separação por membranas 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aMATTA, V. M. da 700 1 $aFREITAS, S. P. 773 $tBrazilian Journal of Food Technology, Campinas$gv. 16, n. 3, p. 207-215, jul./set. 2013.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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