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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
29/12/2008 |
Data da última atualização: |
24/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
PEREIRA FILHO, I. A.; ALVARENGA, R. C.; CRUZ, J. C. |
Afiliação: |
ISRAEL ALEXANDRE PEREIRA FILHO, CNPMS; RAMON COSTA ALVARENGA, CNPMS; JOSE CARLOS CRUZ, CNPMS. |
Título: |
Fatores que interferem no resultado do milho. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Campo & Negócios, Uberlândia, v. 5, n. 68, p. 28-30, out. 2008. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Milho; Zea mays. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/70018/1/Fatores-interferem.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
09/10/2017 |
Data da última atualização: |
09/10/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
REGUFFE, B. B.; OZORIO, L.; ANTUNES, A. B.; BRIGIDA, A. I. S.; SILVA, C. M.; AZEVEDO, T. de L.; ROSA, J. S. da. |
Afiliação: |
Bruno B. Reguffe, UFVG; Luísa Ozorio, UFRJ; Anna Beatriz Antunes, UERJ; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA; JEANE SANTOS DA ROSA, CTAA. |
Título: |
Ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis of tilapia mechanicallly separated meat. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2017. |
ISSN: |
2447-2816 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SINAFERM; SHEB. 3 a 6 de setembro. Seção Trabalhos. Ref. 56228. |
Conteúdo: |
The objective of this study was to investigate the influence of different input powers on ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis (USAH) of tilapia mechanically separated meat (MSM). Antioxidant activity, free aromatic amino acids and peptide profiles of the hydrolysates of tilapia MSM were analyzed. The use of high power ultrasound in the assisted hydrolysis of fish proteins reduced process time, being a potential research field for the fish industry. In this work, the use of USAH at lowest delivered powers showed to be a good technology for enzymatic hydrolysis of MSM tilapia increasing antioxidant activity of hydrolysates. |
Palavras-Chave: |
Alcalase; Processos enzimáticos; Ultrasound. |
Thesaurus NAL: |
antioxidant activity. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01565nam a2200253 a 4500 001 2076980 005 2017-10-09 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2447-2816 100 1 $aREGUFFE, B. B. 245 $aUltrasonic-assisted enzymatic hydrolysis of tilapia mechanicallly separated meat.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química$c2017 500 $aSINAFERM; SHEB. 3 a 6 de setembro. Seção Trabalhos. Ref. 56228. 520 $aThe objective of this study was to investigate the influence of different input powers on ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis (USAH) of tilapia mechanically separated meat (MSM). Antioxidant activity, free aromatic amino acids and peptide profiles of the hydrolysates of tilapia MSM were analyzed. The use of high power ultrasound in the assisted hydrolysis of fish proteins reduced process time, being a potential research field for the fish industry. In this work, the use of USAH at lowest delivered powers showed to be a good technology for enzymatic hydrolysis of MSM tilapia increasing antioxidant activity of hydrolysates. 650 $aantioxidant activity 653 $aAlcalase 653 $aProcessos enzimáticos 653 $aUltrasound 700 1 $aOZORIO, L. 700 1 $aANTUNES, A. B. 700 1 $aBRIGIDA, A. I. S. 700 1 $aSILVA, C. M. 700 1 $aAZEVEDO, T. de L. 700 1 $aROSA, J. S. da
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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