Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
09/01/2018 |
Data da última atualização: |
10/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ROSENTHAL, A.; RIBEIRO, L. A. S.; ANDRADE, M. R.; MARTINS, T. R.; TIBURSKI, J. H.; COSTA, S. D. de O.; LEAL JUNIOR, W. F.; DELIZA, R.; WALTER, E. H. M. |
Afiliação: |
AMAURI ROSENTHAL, CTAA; Loriane A. S. Ribeiro, UFRRJ; Márcio R. Andrade, UFRRJ; Thayrine R. Martins, UFRRJ; Julia H. Tiburski, UFRRJ; SIMONE DUARTE DE OLIVEIRA COSTA, CTAA; WILLIAM FERREIRA LEAL JUNIOR, CTAA; ROSIRES DELIZA, CTAA; EDUARDO HENRIQUE MIRANDA WALTER, CTAA. |
Título: |
Effect of High Hydrostatic Pressure on Microbial Stability of a Probiotic 1 Dairy Beverage with Papaya and Orange. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SHELF LIFE INTERNATIONAL MEETING, 8., 2017, Thailand. Emerging trends in food technology and packaging for shelf-life extension and sustainability improvement. Thailand : Utai Klinkesorn, 2017. |
Páginas: |
2 p. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
High pressure processing; Microbial stability; Yeasts and molds. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00908nam a2200241 a 4500 001 2084624 005 2018-01-10 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aROSENTHAL, A. 245 $aEffect of High Hydrostatic Pressure on Microbial Stability of a Probiotic 1 Dairy Beverage with Papaya and Orange.$h[electronic resource] 260 $aIn: SHELF LIFE INTERNATIONAL MEETING, 8., 2017, Thailand. Emerging trends in food technology and packaging for shelf-life extension and sustainability improvement. Thailand : Utai Klinkesorn$c2017 300 $a2 p. 653 $aHigh pressure processing 653 $aMicrobial stability 653 $aYeasts and molds 700 1 $aRIBEIRO, L. A. S. 700 1 $aANDRADE, M. R. 700 1 $aMARTINS, T. R. 700 1 $aTIBURSKI, J. H. 700 1 $aCOSTA, S. D. de O. 700 1 $aLEAL JUNIOR, W. F. 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aWALTER, E. H. M.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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