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Registros recuperados : 1 | |
1. | | GAVA, D.; ARGENTI, L. E.; MORES, T. J.; SOUZA, C. K.; STRECK, A. F.; BERNARDI, M. L.; CANAL, C. W.; BORTOLOZZO, F. P.; WENTZ, I. Caracterização do perfil sorológico de nulíparas suínas e da progênie frente ao parvovírus suíno. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE VETERINÁRIOS ESPECIALISTAS EM SUÍNOS, 15., 2011, Fortaleza. Anais de palestras e resumos. Fortaleza: Abraves, 2011. 1 CD-ROM. Projeto: 03.09.00.046. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/12/2013 |
Data da última atualização: |
06/12/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
QUEIROZ, J. S.; RITZINGER, R.; RITZINGER, C. H. S. P.; SILVA, B. da. |
Afiliação: |
J. S. QUEIROZ; ROGERIO RITZINGER, CNPMF; CECILIA HELENA S PRATA RITZINGER, CNPMF; B. DA SILVA. |
Título: |
Studies of tolerance of acerola genotypes to root-knot nematodes through the use of isoenzymes. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
WORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [S.l.]: International Advanced Biology Consortium, 2013. Online. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
S04P11. |
Conteúdo: |
The culture of acerola has a great interest in the consumer market due to the high content of vitamin C in the fruit. Currently, Brazil is the largest producer, consumer and exporter. The Northeast and Southeast are the main production regions over 70% of the national production of acerola. |
Thesaurus NAL: |
Nematoda. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00959nam a2200169 a 4500 001 1973126 005 2013-12-06 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aQUEIROZ, J. S. 245 $aStudies of tolerance of acerola genotypes to root-knot nematodes through the use of isoenzymes.$h[electronic resource] 260 $aWORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [S.l.]: International Advanced Biology Consortium, 2013. Online.$c2013 500 $aS04P11. 520 $aThe culture of acerola has a great interest in the consumer market due to the high content of vitamin C in the fruit. Currently, Brazil is the largest producer, consumer and exporter. The Northeast and Southeast are the main production regions over 70% of the national production of acerola. 650 $aNematoda 700 1 $aRITZINGER, R. 700 1 $aRITZINGER, C. H. S. P. 700 1 $aSILVA, B. da
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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