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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
05/11/2012 |
Data da última atualização: |
24/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; RODRIGUEZ-AMAYA, A. R. P.; SCAMPARINI, A. R. P. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; DELIA B. RODRIGUEZ-AMAYA, UNIVERSIDADE DE CAMPINAS; ADILMA R. P. SCAMPARINI, UNIVERSIDADE DE CAMPINAS. |
Título: |
Effect of light and temperature on carotenogenesis by rhodotorula mucilaginosa. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The present work had the objective of studying the effect of temperature and light on the production of carotenoids by wild Rhodotorula mucilaginosa, isolated in Brazil, using central composite design (CCD). |
Thesagro: |
Carotenóide; Temperatura. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/69396/1/16-th-IUFoST-1.pdf
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Marc: |
LEADER 00914nam a2200157 a 4500 001 1938883 005 2018-05-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMALDONADE, I. R. 245 $aEffect of light and temperature on carotenogenesis by rhodotorula mucilaginosa.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST$c2012 520 $aThe present work had the objective of studying the effect of temperature and light on the production of carotenoids by wild Rhodotorula mucilaginosa, isolated in Brazil, using central composite design (CCD). 650 $aCarotenóide 650 $aTemperatura 700 1 $aRODRIGUEZ-AMAYA, A. R. P. 700 1 $aSCAMPARINI, A. R. P.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Registros recuperados : 6 | |
5. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SCAMPARINI, A. R. P.; CANHOS, V. P.; SA, L. A. N. de; PAVAN, C. Selecao de microorganismos que se desenvolvem em espuma de cigarrinhas das pastagens (Homoptera, Cercopidae). Ciencia e Cultura, Sao Paulo, v.34, n.7, p.652, jul. 1982. Suplemento.Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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