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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Data corrente: |
12/09/1995 |
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Data da última atualização: |
31/05/2023 |
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Autoria: |
PRUSKY, D.; OHR, H. D.; GRECH, N.; CAMPBELL, S.; KOBILER, I.; ZAUBERMAN, G.; FUCHS, Y. |
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Afiliação: |
Department of Post-harvest Science of Fresh Produce, ARO, the Volcani Center, Bet Dagan 50250, Israel. |
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Título: |
Evaluation of antioxidant butylated hydroxyanisole and fungicide prochloraz for control of post-harvest anthracnose of avocado fruit during storage. |
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Ano de publicação: |
1995 |
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Fonte/Imprenta: |
Plant Disease, v.79, n.8, p.797-800, 1995. |
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ISSN: |
0191-2917 |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
The incidence of post-harvest anthracnose of avocado caused by Colletotrichum gloeosporioides was reduced significantly after dip or spray treatment with the antioxidant butylated hydroxyanisole (BHA) or BHA + prochloraz. In small, medium and semicommercial experiments in California cv. Hass and in Israel on cv. Fuerte there was a significant reduction of decay by single treatments of 1,200 Mug a.i. of BHA per ml or of 1,200 Mug a.i. of BHA + 250 Mug a.i. of prochloraz per ml. |
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Palavras-Chave: |
Antifungal compound; Post-harvest disease; Post-harvest treatments; Quiescent infections. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
LEADER 01257naa a2200253 a 4500 001 1634027 005 2023-05-31 008 1995 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0191-2917 100 1 $aPRUSKY, D. 245 $aEvaluation of antioxidant butylated hydroxyanisole and fungicide prochloraz for control of post-harvest anthracnose of avocado fruit during storage.$h[electronic resource] 260 $c1995 520 $aThe incidence of post-harvest anthracnose of avocado caused by Colletotrichum gloeosporioides was reduced significantly after dip or spray treatment with the antioxidant butylated hydroxyanisole (BHA) or BHA + prochloraz. In small, medium and semicommercial experiments in California cv. Hass and in Israel on cv. Fuerte there was a significant reduction of decay by single treatments of 1,200 Mug a.i. of BHA per ml or of 1,200 Mug a.i. of BHA + 250 Mug a.i. of prochloraz per ml. 653 $aAntifungal compound 653 $aPost-harvest disease 653 $aPost-harvest treatments 653 $aQuiescent infections 700 1 $aOHR, H. D. 700 1 $aGRECH, N. 700 1 $aCAMPBELL, S. 700 1 $aKOBILER, I. 700 1 $aZAUBERMAN, G. 700 1 $aFUCHS, Y. 773 $tPlant Disease$gv.79, n.8, p.797-800, 1995.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | SARTORI, W. W.; SILVA, A. L. da; TARDIN, F. D.; SILVA, V. Q. R. da; SANTOS, C. V. dos; ROTTA, G. W.; CARDOSO, W. S.; MORALES, M. M. Geração de energia a partir de sorgo biomassa e capim elefante com adição de óleos residuais. Revista Científica Intelletto, Venda Nova do Imigrante, v. 2, n. 1, p. 112-116, 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril; Embrapa Florestas; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 2. |  | SARTORI, W. W.; SILVA, A. L. da; TARDIN, F. D.; SILVA, V. Q. R. da; SANTOS, C. V. dos; ROTTA, G. W.; MORALES, M. M. Geração de energia a partir de sorgo biomassa e capim elefante com adição de óleos residuais. In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 31., 2016, Bento Gonçalves. Milho e sorgo: inovações, mercados e segurança alimentar: anais. Sete Lagoas: Associação Brasileira de Milho e Sorgo, 2016. 4 p.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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