Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
08/01/2010 |
Data da última atualização: |
08/01/2010 |
Autoria: |
CHILLIARD, Y.; ROUEL, J.; FERLAY, L.; BERNARD, L.; GABORIT, P.; RAYNAL-LJUTOVAC, K.; LAURET, A. |
Título: |
Effects of type of forage lipid supplementation on goat milk fatty acides and sensorial properties of cheese. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM THE FUTURE OF THE SHEEP AND GOAT DAIRY SECTORS, 2004, Zaragoza. [Proceedings...]. Zaragoza: CIHEAM-IAMZ, 2004. Session 4. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Caprino leiteiro; Cheese. |
Thesagro: |
Ácido graxo; Caprino; Leite de cabra; Qualidade; Queijo. |
Thesaurus Nal: |
Fatty acids; Forage; Goat milk; Oilseeds. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00928naa a2200313 a 4500 001 1580003 005 2010-01-08 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCHILLIARD, Y. 245 $aEffects of type of forage lipid supplementation on goat milk fatty acides and sensorial properties of cheese. 260 $c2004 650 $aFatty acids 650 $aForage 650 $aGoat milk 650 $aOilseeds 650 $aÁcido graxo 650 $aCaprino 650 $aLeite de cabra 650 $aQualidade 650 $aQueijo 653 $aCaprino leiteiro 653 $aCheese 700 1 $aROUEL, J. 700 1 $aFERLAY, L. 700 1 $aBERNARD, L. 700 1 $aGABORIT, P. 700 1 $aRAYNAL-LJUTOVAC, K. 700 1 $aLAURET, A. 773 $tIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM THE FUTURE OF THE SHEEP AND GOAT DAIRY SECTORS, 2004, Zaragoza. [Proceedings...]. Zaragoza: CIHEAM-IAMZ, 2004. Session 4.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |