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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
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Data corrente: |
16/02/2001 |
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Data da última atualização: |
17/09/2009 |
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Autoria: |
SUGURO, N.; HORIIKE, S.; MASUDA, Y.; KUNOU, M.; KOKUBU, T. |
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Afiliação: |
Division of Q.P. Corporation, Tokyo, Japan. |
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Título: |
Bioavailability and commercial use of eggshell calcium, membrane proteins and yolk lecithin products. |
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Ano de publicação: |
2000 |
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Fonte/Imprenta: |
In: SIM, J .S.; NAKAI, S.; GUENTER, W. (Ed.). Egg nutrition and biotechnology. Farham Royal: CAB, 2000. |
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Páginas: |
p.219-232. |
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Idioma: |
Inglês |
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Palavras-Chave: |
Bone mineral density; Calcium source; Densidade ossea; Eggshell; Membrana proteica; Membrane protein. |
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Thesagro: |
Cálcio; Casca; Ovo. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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