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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
29/07/1997 |
Data da última atualização: |
29/07/1997 |
Autoria: |
PRIEST, F. G.; CAMPBELL, I. |
Título: |
Brewing microbiology |
Edição: |
2a ed. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
London: Chapman & Hall, 1996 |
Páginas: |
306p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Systematics of yeasts; the biochemistry and physiology of yeast growth; yeast genetics; the microflora of barley and malt; gram-positive brewery bacteria; gram-negative spoilage bacteria; wild yeast in brewing and distilling; rapid detection of microbial spoilage; methods for the rapid identification of microorganisms; cleaning and disinfection in the brewing industry. |
Palavras-Chave: |
Food. |
Thesagro: |
Alimento; Microbiologia. |
Thesaurus Nal: |
microbiology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | NUNES, P. C. de A.; KAMCHEN, S. G.; ROCHA, B. F. da; CARLOS, F. de M.; XAVIER, I. M.; POLIZEL NETO, A.; PAREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e. Beef tenderness of Nellore cattle finished with supplemented yeast and probiotic in the north of Mato Grosso. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu. A new view of animal science: challenges and perspectives: Proceedings. Foz do Iguaçu: SBZ, 2017. p. 939.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | NUNES, P. C. de A.; KAMCHEN, S. G.; ROCHA, B. F. da; CARLOS, F. de M.; XAVIER, I. M.; POLIZEL NETO, A.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e. Ultrasound measures of Nellore cattle supplemented of yeast and probiotic in the north of Mato Grosso. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu. A new view of animal science: challenges and perspectives: Proceedings. Foz do Iguaçu: SBZ, 2017. p. 1221.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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