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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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Data corrente: |
13/03/1996 |
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Data da última atualização: |
13/09/2013 |
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Autoria: |
BRESSANI, R.; JARQUIN, R.; GONZAGA ELIAS, L. |
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Título: |
Composición química y digestibilidad del Quinamul (Ipomonea sagittata, Lab.) y del Pangola (Digitaria decumbens, Stent), en Guatemala. |
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Ano de publicação: |
1958 |
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Fonte/Imprenta: |
Turrialba, v. 8, p. 110-116, 1958. |
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Idioma: |
Espanhol |
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Conteúdo: |
Teh chemical composition and digestibility of Quinamul (Ipomonea sagitata) and pangola (Digitaria decumbens) during the wet season in Chocola a southern zone of Guatemala, are reported. During the season studied, may to october, the protein content of both grasses tended to increase. The fiber content decreased in the case of Quinamul and rapidly increased in pangola. Two digestibility trials were run on pangola, three on Quinamul and one on a mixture of the two. The chemical composition and coefficients of digestibility in table VII (Cuadro VII). |
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Palavras-Chave: |
Capim quinamul; Ipomonea sagittata. |
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Thesagro: |
Capim Pangola; Composição Química; Digestibilidade; Digitaria Decumbens. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | LUVIELMO, M. de M.; VASCONCELOS, M. A. M. de; MARQUES, G. R.; SILVA, R. P. G. da; DAMÁSIO, M. H. Influência do processamento nas características sensoriais da água-de-coco. Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 22, n. 2, p. 253-270, jul./dez. 2004.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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