Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  05/03/2018
Data da última atualização:  05/03/2018
Autoria:  JONES, H. E.; LEWIS, R. M.; YOUNG, M. J.; WOLF, B. T.; WARKUP, C. C.
Título:  Relationships between muscularity indices and carcass traits in Suffolk, Charollais and Texel lambs.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 42.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Muscularity of a joint is associated with improvements in the shape of that joint. Increases in muscularity at a Lwt also tended to be associated with improvements in composition. Muscularity through the carcass may be described adequately in the Texels using a single index such as TMSL, but separate indices for the leg and loin may be required for the Suffolk and Charollais breeds.
Palavras-Chave:  Meat performance.
Thesaurus Nal:  Carcass composition; Lambs; Sheep.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC36577 - 1ADDPL - CDCD 00415
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional