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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
10/02/2015 |
Data da última atualização: |
08/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
NESHICH, G.; NESHICH, I. A. P.; MORAES, F.; SALIM, J. A.; BORRO, L.; YANO, I. H.; MAZONI, I.; JARDINE, J. G.; ROCCHIA, W. |
Afiliação: |
GORAN NESHICH, CNPTIA; IZABELLA AGOSTINHO PENA NESHICH, Unicamp; FABIO MORAES, Unesp, São José do Rio Preto; JOSE AUGUSTO SALIM, Unicamp; LUIZ BORRO, Unicamp; INACIO HENRIQUE YANO, CNPTIA; IVAN MAZONI, CNPTIA; JOSE GILBERTO JARDINE, CNPTIA; WALTER ROCCHIA, CONCEPT Lab-CompuNet, Istituto Italiano di Tecnologia, Genova. |
Título: |
Using structural and physical-chemical parameters to identify, classify, and predict functional districts in proteins-the role of electrostatic potential. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: ROCCHIA, W.; SPAGNUOLO, M. (Ed.). Computational electrostatics for biological applications: geometric and numerical approaches to the description of electrostatic interaction between macromolecules. Cham: Springer, 2015. |
Volume: |
Chapter 12. |
Páginas: |
p. 227-254. |
DOI: |
10.1007/978-3-319-12211-3_12 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this chapter, we will overview the role of the local protein structure environment (which we will call here: nano-environment) in maintaining the functional purpose of different protein districts (defined as protein structure sites delimited by their functional objectives). |
Palavras-Chave: |
Base de dados Sting; Catalytic site residues; Efeito hidrofóbico; Electrostatic potential; Estrutura de proteínas; Hydrophobic effect; Interface de proteínas; Physical-chemical properties; Potencial eletrostático; Propriedades físico-químicas; Protein interfaces; Superfície de proteínas. |
Thesaurus Nal: |
Protein structure. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01759naa a2200409 a 4500 001 2008227 005 2020-01-08 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/978-3-319-12211-3_12$2DOI 100 1 $aNESHICH, G. 245 $aUsing structural and physical-chemical parameters to identify, classify, and predict functional districts in proteins-the role of electrostatic potential.$h[electronic resource] 260 $c2015 300 $ap. 227-254. Chapter 12. 490 $vChapter 12. 520 $aIn this chapter, we will overview the role of the local protein structure environment (which we will call here: nano-environment) in maintaining the functional purpose of different protein districts (defined as protein structure sites delimited by their functional objectives). 650 $aProtein structure 653 $aBase de dados Sting 653 $aCatalytic site residues 653 $aEfeito hidrofóbico 653 $aElectrostatic potential 653 $aEstrutura de proteínas 653 $aHydrophobic effect 653 $aInterface de proteínas 653 $aPhysical-chemical properties 653 $aPotencial eletrostático 653 $aPropriedades físico-químicas 653 $aProtein interfaces 653 $aSuperfície de proteínas 700 1 $aNESHICH, I. A. P. 700 1 $aMORAES, F. 700 1 $aSALIM, J. A. 700 1 $aBORRO, L. 700 1 $aYANO, I. H. 700 1 $aMAZONI, I. 700 1 $aJARDINE, J. G. 700 1 $aROCCHIA, W. 773 $tIn: ROCCHIA, W.; SPAGNUOLO, M. (Ed.). Computational electrostatics for biological applications: geometric and numerical approaches to the description of electrostatic interaction between macromolecules. Cham: Springer, 2015.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 13 | |
3. |  | BERTOL, T. M.; CAMPOS, R. M. L. de; FIGUEIREDO, E. A. P. de; KAWSKI, V. L. Effects of vegetable oils and residue of winemaking on performance, carcass traits, and pork quality. In: JOINT ANNUAL MEETING, 2013, Indianápolis. Abstracts... Indianapolis: ADSA/ASAS, 2013. p. 107. Publicado no Journal Animal of Science, v. 373, E-Suppl. 2; Journal Dairy Science, v. 96, E-Suppl. 1, 2013.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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7. |  | BERTOL, T. M.; CAMPOS, R. M. L. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; FIGUEIREDO, E. A. P. de; TERRA, N. N.; AGNES, I. B. L. Qualidade da carne e desempenho de genótipos de suínos alimentados com dois níveis de aminoácidos. = Meat quality and performance of pig genotypes fed two amino acid levels. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF v. 45, n. 6, p. 621-629, 2010. Projeto/Plano de Ação: 16.00.300.04-00.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Unidades Centrais. |
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8. |  | BERTOL, T. M.; LUDKE, J. V.; CAMPOS, R. M. L. de; KAWSKI, V. L.; CUNHA JUNIOR, A.; FIGUEIREDO, E. A. P. de. Inclusion of grape pomace in the diet of pigs on pork quality and oxidative stability of omega-3 enriched fat. Ciência Rural, Santa Maria, v. 47, n 4, ed. e20150358, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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9. |  | LUDKE, J. V.; CAMPOS, R. M. L. de; TERRA, N. N.; COLDEBELLA, A.; BERTOL, T. M.; LUDKE, M. do C. M. M. Influência de ingredientes alternativos usados na alimentação de suínos em terminação sobre o perfil de compostos voláteis no salame tipo italiano. Arquivos Latino-Americanos de Produção Animal, v. 24, supl. 1, p. 357, 2016. Resumos da XXV Reunião da Associação Latino-Americana de Produção Animal, Recife, nov. 2016. Títulos equivalentes Archivos Latinoamericanos de Producción Animal ;Reunión de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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10. |  | BERTOL, T. M.; LUDKE, J. V.; CAMPOS, R. M. L. de; TERRA, N. N.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos. Effects of genotype and dietary oil supplementation in pigs. 1. Growth performance and carcass traits. In: JOINT ANNUAL MEETING, 2012, Phoenix. [Abstracts...]. Phoenix: ADSA/AMPA/ASAS, 2012.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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11. |  | BERTOL, T. M.; CAMPOS, R. M. L. de; LUDKE, J. V.; TERRA, N. N.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; KAWSKI, V. L.; COLDEBELLA, A.; LEHR, N. M. Effects of genotype and dietary oil supplementation in pigs. 2. Pork quality and fatty acid composition. In: JOINT ANNUAL MEETING, 2012, Phoenix. [Abstracts...]. Phoenix: ADSA/AMPA/ASAS, 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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12. |  | CAMPOS, R. M. L.; TERRA, N. N.; LUDKE, J. V.; FRIES, L. L. M.; MIGUEL, A. M. R. O.; VICENTE, E.; GARCIA-NOGUEIRA, J. A.; HORTOS, M.; TERRA, A. de M. Fatty acid modification of pig meat and its impact on Italian salami manufacture. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 49.; BBRAZILIAN CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2., 2003, Brasília, DF. 2 p.Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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13. |  | BERTOL, T. M.; CAMPOS, R. M. L. de; LUDKE, J. V.; TERRA, N. N.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; KAWSKI, V. L.; LEHR, N. M. Effects of genotype and dietary oil supplementation on performance, carcass traits, pork quality and fatty acid composition of backfat and intramuscular fat. Meat science, Champaign, v. 93, p. 507-516, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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