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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
28/01/2013 |
Data da última atualização: |
07/03/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, C. G.; BORÉM, R. A. T.; CARVALHO, L. M. T.; VOLPATO, M. M. L.; ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; ZANELLA, L. |
Afiliação: |
CAROLINA G. SOUZA, UFLA; ROSÂNGELA A. T. BORÉM, UFLA; LUIS M. T. CARVALHO, UFLA; MARGARETE M. L. VOLPATO, EPAMIG; HELENA MARIA RAMOS ALVES, SAPC; TATIANA G. C. VIEIRA, EPAMIG; LISIANE ZANELLA, UFLA. |
Título: |
Environmental characterization of coffee in an area of environmental protection in coqueiral, southern region of Minas Gerais state, Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223. |
Páginas: |
p. 347 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Our recent history has been characterized by big technological, social, economic and, chiefly, environmental hanges. One of the factors that influences these agroecological alterations in Minas Gerais State is coffee cultivation, due to the fact that it represents a dynamic and increasing culture. Planning for the sustainable use of natural resources requires knowledge and the organization of updated information about the environment in question. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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