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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/02/2025 |
Data da última atualização: |
10/02/2025 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LOPES, C. A.; PARET, M. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO LOPES, CNPH; M. PARET. |
Título: |
Bacterial wilt. |
Ano de publicação: |
2024 |
Fonte/Imprenta: |
In: ROBERTS, P.; SANOGO, S.; CORONA, F. O. Compendium of paper diseases, disorders and pests. 2. ed. St Paul: The American Phytopathological Society, 2024. |
Páginas: |
3 p. |
DOI: |
10.1094/9780890547168.02.03.1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Among solanaceous plants, pepper is considered less susceptible to the bacterial wilt pathogen compared with tomato, potato, and eggplant. However, losses can be high when a susceptible cultivar is planted in the presence of a highly virulent strain of the pathogen and conducive weather conditions (including high temperatures and high humidity) exist. This chapter describes symptoms of the disease, identifies its causal organism, explains its disease cycle and epidemiology, and recommends strategies for its management. Five figures are included along with a list of references. |
Thesagro: |
Bactéria; Murcha Bacteriana; Patógeno; Pimenta. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CARVALHO, H. W. L. de; PACHECcO, C. A. P.; SILVA, A. A. G. da; CARDOSO, M. J.; SANTOS, D. M. dos; TABOSA, J. N.; MICHEREFF FILHO, M.; LIRA, M. A.; BONFIM, M. H. C.; SOUZA, E. M. de; SAMPAIO, G. V.; BRITO, A. R. de M. B.; DOURADO, V. V.; NASCIMENTO, M. M. A. do; TAVARES FILHO, J. J.; ANDRADE JUNIOR, A. S. de; CARVALHO, B. C. L. de. BRS assum preto: um milho de alta qualidade protéica para o nordeste brasileiro. Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2004. 8 p. (Embrapa Tabuleiros Costeiros. Comunicado técnico, 32).Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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2. |  | CARVALHO, H. W. L. de; PACHECCO, C. A. P.; SILVA, A. A. G. da; CARDOSO, M. J.; SANTOS, D. M. dos; TABOSA, J. N.; MICHEREFF FILHO, M.; LIRA, M. A.; BONFIM, M. H. C.; SOUZA, E. M. de; SAMPAIO, G. V.; BRITO, A. R. de M. B.; DOURADO, V. V.; TAVARES, J. Á.; NASCIMENTO NETO, J. G. do; NASCIMENTO, M. M. A. do; TAVARES FILHO, J. J.; ANDRADE JÚNIOR, A. S. de; CARVALHO, B. C. L. de. BRS Assum Preto: um milho de alta qualidade protéica para o Nordeste brasileiro. Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2004. 8 p. (Embrapa Tabuleiros Costeiros. Comunicado Técnico, 32).Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 2 | |
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