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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
13/01/2020 |
Data da última atualização: |
23/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
DUSI, A. N.; CAPALBO, D. M. F.; FARIA, J. C. de. |
Afiliação: |
ANDRE NEPOMUCENO DUSI, Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento; DEISE MARIA FONTANA CAPALBO, CNPMA; JOSIAS CORREA DE FARIA, CNPAF. |
Título: |
Controversial issues: Brazil case studies. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANDERSEN, V. (Ed.). Genetically modified and irradiated food. London: Elsevier Academic Press: 2020. p. 173-182 |
ISBN: |
978-0-12-817240-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Current developments indicate that Brazil is the second player in the global produc- tion of GM crops. This is why the other main objective of this chapter is to focus on one GM staple food crop, developed by a public corporation, which passed the challenge of facing the pertinent regulatory system to obtain an approval for commercial release. Some aspects of its own controversy are also presented. |
Thesagro: |
Alimento Transgênico; Biotecnologia. |
Thesaurus Nal: |
Genetically modified foods. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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Origem |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TEODORO, K. B. R.; CAMPOS, A. de; TEIXEIRA, E. de M.; CORREA, A. C.; MARCONCINI, J. M.; WOOD, T.; WILLIAMS T.; MATTOSO, L. H. C. Influência da nanocarga nas propriedades mecânicas e biodegradação de nanocompósitos TPS/PCL/Nanofibras de sisal. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 7.; ESCOLA DE NANOTECNOLOGIA, 3., 2013, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2013. p. 211-213 Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. CD-ROM. Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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