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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
30/12/2019 |
Data da última atualização: |
30/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PARAÍSO, H. A.; AVELAR, R. I. S.; BRANDÃO JUNIOR, D. da S.; COSTA, C. A. da; GOMES, L. S. de P.; NASCIMENTO, W. M. |
Afiliação: |
HUMBERTO ALENCAR PARAÍSO, INSTITUTO DE CIENCIAS AGRÁRIAS, UMG; RAMON IVO SOARES AVELAR, INSTITUTO DE CIENCIAS AGRÁRIAS, UFMG.; DALACYR DA SILVA BRANDÃO JUNIOR, INSTITUTO DE CIENCIAS AGRÁRIAS, UMG; CANDIDO ALVES DA COSTA, INSTITUTO DE CIENCIAS AGRÁRIAS, UMG; LUAN SOUZA DE PAULA GOMES, INSTITUTO DE CIENCIAS AGRÁRIAS, UMG; WARLEY MARCOS NASCIMENTO, CNPH. |
Título: |
Adjustments in the tetrazolium test methodology for assessing the physiological quality of chickpea seeds. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Seed Science, v. 41, n. 1, p. 007-012, 2019. |
ISSN: |
2317-1545 |
DOI: |
10.1590/2317-1545v41n1187777 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to adapt the methodology of tetrazolium test, by identifying the most suitable pre-conditioning parameters of imbibition temperature and duration, and tetrazolium solution concentrations, in order to assess the physiological quality of chickpea seeds. Also, this work proposed the separation of lots in classes, according to the viability and vigor of the seeds. |
Thesagro: |
Cicer Arietinum; Grão de Bico; Teste de Tetrazólio; Teste de Vigor. |
Thesaurus Nal: |
Seed quality. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01215naa a2200265 a 4500 001 2117913 005 2019-12-30 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2317-1545 024 7 $a10.1590/2317-1545v41n1187777$2DOI 100 1 $aPARAÍSO, H. A. 245 $aAdjustments in the tetrazolium test methodology for assessing the physiological quality of chickpea seeds.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aThe objective of this study was to adapt the methodology of tetrazolium test, by identifying the most suitable pre-conditioning parameters of imbibition temperature and duration, and tetrazolium solution concentrations, in order to assess the physiological quality of chickpea seeds. Also, this work proposed the separation of lots in classes, according to the viability and vigor of the seeds. 650 $aSeed quality 650 $aCicer Arietinum 650 $aGrão de Bico 650 $aTeste de Tetrazólio 650 $aTeste de Vigor 700 1 $aAVELAR, R. I. S. 700 1 $aBRANDÃO JUNIOR, D. da S. 700 1 $aCOSTA, C. A. da 700 1 $aGOMES, L. S. de P. 700 1 $aNASCIMENTO, W. M. 773 $tJournal of Seed Science$gv. 41, n. 1, p. 007-012, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TERRA, I. A. A.; AOKI, P. H. B.; DELEZUK, J. A. de M.; MARTINS, M. A.; MANRICH, A.; SILVA, M. J.; COSTA, M. M. da; TORRES, B. B. M.; AVANSI JUNIOR, W.; FERREIRA, C. S. G.; SOUSA, M. S.; VOLPATI, D.; MIRANDA, P. B. Técnicas de caracterização de polímeros. In: NANOTECNOLOGIA aplicada a polímeros. São Paulo: Blucher, cap. 15, 2022. 497-530Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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