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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
11/06/2019 |
Data da última atualização: |
07/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
RAMOS, A. S.; MAR, J. M.; SILVA, L. S. da; ACHO, L. D. R.; SILVA, B. J. P.; LIMA, E. S.; CAMPELO, P. H.; SANCHES, E. A.; BEZERRA, J. A.; CHAVES, F. C. M.; CAMPOS, F. R.; MACHADO, M. B. |
Afiliação: |
Andrezza S. Ramos, UFAM; Josiana M. Mar, UFAM; Laiane S. da Silva, UFAM; Leonard D. R. Acho, UFAM; Bárbara Janaína P. Silva, UFAM; Emerson S. Lima, UFAM; Pedro H. Campelo, UFAM; Edgar A. Sanches, UFAM; Jaqueline A. Bezerra, UFAM; FRANCISCO CELIO MAIA CHAVES, CPAA; Francinete R. Campos, UFPR; Marcos B. Machado, UFAM. |
Título: |
Pedra-ume caá fruit: An Amazon cherry rich in phenolic compounds with antiglycant and antioxidant properties. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 123, p. 674-683, Sept. 2019. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.05.042 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Species of Eugenia have been used as an antidiabetic natural source. Chemical, antioxidant and antiglycant screening of extracts from pedra-ume caá (Eugenia punicifolia) fruits were performed. |
Palavras-Chave: |
Eugenia punicifolia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01049naa a2200277 a 4500 001 2109783 005 2020-01-07 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.05.042$2DOI 100 1 $aRAMOS, A. S. 245 $aPedra-ume caá fruit$bAn Amazon cherry rich in phenolic compounds with antiglycant and antioxidant properties.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aSpecies of Eugenia have been used as an antidiabetic natural source. Chemical, antioxidant and antiglycant screening of extracts from pedra-ume caá (Eugenia punicifolia) fruits were performed. 653 $aEugenia punicifolia 700 1 $aMAR, J. M. 700 1 $aSILVA, L. S. da 700 1 $aACHO, L. D. R. 700 1 $aSILVA, B. J. P. 700 1 $aLIMA, E. S. 700 1 $aCAMPELO, P. H. 700 1 $aSANCHES, E. A. 700 1 $aBEZERRA, J. A. 700 1 $aCHAVES, F. C. M. 700 1 $aCAMPOS, F. R. 700 1 $aMACHADO, M. B. 773 $tFood Research International$gv. 123, p. 674-683, Sept. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | PORTO, B. N.; OLIVEIRA, A. M. C. e; REIS, R. V. dos; VIANA, A. P.; OLIVEIRA, E. J. de; OLIVEIRA, A. B. de. Marcadores microssatélites aplicados ao melhoramento intrapopulacional do maracujazeiro azedo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 6., 2011, Búzios. Panorama atual e perspectivas do melhoramento de plantas no Brasil: [anais]. Búzios: Sociedade Brasileira de Melhoramento de Plantas, 2011. 1-CD ROM. 5 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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2. |  | LAVIOLA, B. G.; OLIVEIRA, A. M. C. e.; BHERING, L. L.; ALVES, A. A.; ROCHA, R. B.; GOMES, B. E. L.; CRUZ, C. D. Estimates of repeatability coefficients and selection gains in Jatropha indicate that higher cumulative genetic gains can be obtained by relaxing the degree of certainty in predicting the best families. Industrial Crops and Products, v. 51, p. 70-76, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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