|
|
Registros recuperados : 10 | |
1. |  | RECH, R. D.; ANGONESE, P.; VIEIRA, C. B. R. C.; MELO, G. W. B. de. Avaliação de cultivares de aveia quanto à sensibilidade ao excesso de cobre no solo. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 17., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 13., 2019, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 18 e 19 de julho de 2019. (Embrapa Uva e Vinho. Documentos, 115). Resumo 22. VOLMIR SCANAGATTA, CNPUV, 113912 (Colaborador). Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
2. |  | ANGONESE, P. S; VIEIRA, C. B. R. C.; RECH, R. D.; MELO, G. W. B. de. Avaliação da capacidade de adaptação de porta-enxertos de videira às condições de excesso de umidade do solo. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 17., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 13., 2019, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 18 e 19 de julho de 2019. (Embrapa Uva e Vinho. Documentos, 115). Resumo 02. Nome completo:VOLMIR SCANAGATTA, CNPUV, 113912 Colaborador. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
3. |  | VIEIRA, C. B. R. C.; ANGONESE, P.; RECH, R. D.; MELO, G. W. B. de. Quais aveias são mais tolerantes ao cobre? In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 17., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 13., 2019, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 18 e 19 de julho de 2019. (Embrapa Uva e Vinho. Documentos, 115). Resumo 01. Nome completo:VOLMIR SCANAGATTA, CNPUV, 113912 Colaborador. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
5. |  | NUNES, E. M.; SILVA, A. I.; VIEIRA, C. B.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SILVA, E. M.; SOUZA, B. W. Edible coatings and films for meat, poultry, and fish. In: CERQUEIRA, M. A. P. R. [et al.] (Ed.). Edible food packaging: Materials and processing technologies. Boca Raton: CRC Press, 2016. Cap. 14, p. 413-429. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
6. |  | STUMPF, E. R. T.; ROMANO, C. M.; VIEIRA, C. B.; MARIOT, M. P.; BECKMANN, M. Z; BARBIERI, R. L.; CASTRO, C. M. Influência do armazenamento em câmara fria sobre a durabilidade pós-colheita de inflorescências de cenoura. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 296, jul. 2003. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
7. |  | ASSIS, A. S. F.; CRUZ, L. T.; DRUMOND, B. P.; OTENIO, M. H.; VIEIRA, C. B.; MIAGOSTOVICH, M. P.; ROSA E SILVA, M. L. Detecção de rotavírus x parâmetros microbiológicos e físico-químicos de avaliação da qualidade da água. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 27., 2013, Natal. Anais... [Natal]: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
8. |  | ASSIS, A. S. F.; CRUZ, L. T.; OTENIO, M. H.; PINTO, M. A. DE O.; BESSA, M. A.; VIEIRA, C. B.; MIAGOSTOVICH, M. P.; ROSA E SILVA, M. L. Environmental surveillance of rotavirus in drainage basin of Juiz de Fora, MG and its relation with the microbiological and physico-chemical parameters. In: SIMPOSIO LATINOAMERICANO DE VIROLOGÍA AMBIENTAL, 2., 2013, Salto, Uruguay. Resumos... Salto: Universidade de la República; Fiocruz, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
9. |  | ASSIS, A. S. F.; CRUZ, L. T.; PINTO, M. A. DE O.; BESSA, M. A.; DRUMOND, B. P.; OTENIO, M. H.; VIEIRA, C. B.; MIAGOSTOVICH, M. P.; ROSA E SILVA, M. L. Relationship between microbiological and physico-chemical parameters and occurrence of rotavirus genomes in drainage basin of Juiz de Fora, MG. Journal of the Brazilian Society for Virology, v. 17, n. 2, supl. 1, p. 117-118, 2012. Edição dos abstracts do 23º Brazilian Congress of Virology e 7º Mercosur Meeting of Virology, Foz do Iguaçu, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
10. |  | ASSIS, A. S.; CRUZ, L. T.; FERREIRA, A. S.; BESSA, M. E.; PINTO, M. A. de O.; VIEIRA, C. B.; OTENIO, M. H.; MIAGOSTOVICH, M. P.; SILVA, M. L. da R. e. Relationship between viral detection and turbidity in a watershed contaminated with group A rotavirus. Environmental Science and Pollution Research, v. 22, p. 6886-6897, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 10 | |
|
|
 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
31/03/1993 |
Data da última atualização: |
01/07/2024 |
Autoria: |
RESENDE, R. de O.; AVILA, A. C. de; GOLDBACH, R. W.; PETERS, D. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPH; ANTONIO CARLOS DE AVILA, CNPH. |
Título: |
Comparison of polyclonal antisera in the detection of tomato spotted wilt virus using the double antibody sandwich and cocktail ELISA. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Phytopathology, v.132, p.46-56, 1991. |
DOI: |
https://doi.org/10.1111/j.1439-0434.1991.tb00092.x |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Different polyclonal antisera and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) procedures have been tested for their potential to detect tomato spotted wilt virus (TSWV). The virus could efficiently be detected in high dilutions of sap from infected plants, and at low concentrations of purified virus and nucleocapsid protein preparations in the cocktail ELISA and the double antibody sandwich ELISA (DAS-ELISA). Amounts of 1 to 3 ng of virus protein still gave positive readings using purified preparations, while sap could be diluted approximately 100,000 times. Differences in the detection level were observed using nucleocapsid protein antiserum (anti-N-serum) and the antiserum against intact virus particles (anti-TSWV-serum), but both antisera showed to be powerful sera for the detection of TSWV. Using anti-N-serum, TSWV could be detected in highly diluted extracts of different hosts, and also in leaf extracts or intact tissues stored for 30 days under different conditions. These results indicate that the TSWV nucleocapsid protein remains antigenic for long periods. |
Palavras-Chave: |
Deteccao; Spotted Wilt Virus; Tomato; TSWV; Vira-Cabeca. |
Thesagro: |
Elisa; Tomate. |
Thesaurus NAL: |
detection. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01854naa a2200265 a 4500 001 1749566 005 2024-07-01 008 1991 bl --- 0-- u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1111/j.1439-0434.1991.tb00092.x$2DOI 100 1 $aRESENDE, R. de O. 245 $aComparison of polyclonal antisera in the detection of tomato spotted wilt virus using the double antibody sandwich and cocktail ELISA. 260 $c1991 520 $aDifferent polyclonal antisera and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) procedures have been tested for their potential to detect tomato spotted wilt virus (TSWV). The virus could efficiently be detected in high dilutions of sap from infected plants, and at low concentrations of purified virus and nucleocapsid protein preparations in the cocktail ELISA and the double antibody sandwich ELISA (DAS-ELISA). Amounts of 1 to 3 ng of virus protein still gave positive readings using purified preparations, while sap could be diluted approximately 100,000 times. Differences in the detection level were observed using nucleocapsid protein antiserum (anti-N-serum) and the antiserum against intact virus particles (anti-TSWV-serum), but both antisera showed to be powerful sera for the detection of TSWV. Using anti-N-serum, TSWV could be detected in highly diluted extracts of different hosts, and also in leaf extracts or intact tissues stored for 30 days under different conditions. These results indicate that the TSWV nucleocapsid protein remains antigenic for long periods. 650 $adetection 650 $aElisa 650 $aTomate 653 $aDeteccao 653 $aSpotted Wilt Virus 653 $aTomato 653 $aTSWV 653 $aVira-Cabeca 700 1 $aAVILA, A. C. de 700 1 $aGOLDBACH, R. W. 700 1 $aPETERS, D. 773 $tJournal of Phytopathology$gv.132, p.46-56, 1991.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|