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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
21/08/2003 |
Data da última atualização: |
16/04/2008 |
Autoria: |
JOB, A. E.; CONSTANTINO, C. J. L.; MENDES, T. S. G.; TERUYA, M. Y.; ALVES, N.; MATTOSO, L. H. C. |
Afiliação: |
Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Polyaniline and natural rubber blends: effect of rubber inducing doping on the conducting polymer. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: MATTOSO, L. H. C.; LEÃO, A.; FROLLINI, E. (Ed.). Natural polymers and compósites IV. [São Carlos: EMBRAPA: USP; S.l.: UNESP, 2002]. 5 f. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Blends containing 20% in volume of polyaniline and natural rubber fabricated by cast in the form of free-standing films and treated either with HC1 or with corona discharge to investigate the doping process. The characterization was carried out by Raman spectroscopy, dc conductivity and thermogravimetry analysis (TGA). evidences of chemical interaction between PANI and NR are observed and indicate that the NR itself induces both a primary doping of PANI, which can be still enhanced either by HC1 or by corona discharge, and an effect similar to a secondary doping. |
Palavras-Chave: |
Borracha natural; Conducting polymer; Natural rubber; Polímero condutor. |
Thesaurus Nal: |
Raman spectroscopy; thermogravimetry. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
03/12/2015 |
Data da última atualização: |
15/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RIBEIRO, E. M. G.; CARVALHO, L. M. J. DE; CARVALHO, J. L. V. de. |
Afiliação: |
UFRJ; UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA. |
Título: |
Changes in carotenoid profile in biofortified pumpkin after processing. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: EUROPEAN FEDERATION OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE, 29., Athens. Food science research and innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society. Wageningen: EFFoST, 2015. |
Páginas: |
p. 719 |
ISBN: |
978-618-82196-1-8 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Carotenoid; Pumpkin. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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