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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  21/08/2003
Data da última atualização:  16/04/2008
Autoria:  JOB, A. E.; CONSTANTINO, C. J. L.; MENDES, T. S. G.; TERUYA, M. Y.; ALVES, N.; MATTOSO, L. H. C.
Afiliação:  Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP.
Título:  Polyaniline and natural rubber blends: effect of rubber inducing doping on the conducting polymer.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  In: MATTOSO, L. H. C.; LEÃO, A.; FROLLINI, E. (Ed.). Natural polymers and compósites IV. [São Carlos: EMBRAPA: USP; S.l.: UNESP, 2002]. 5 f. 1 CD-ROM.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Blends containing 20% in volume of polyaniline and natural rubber fabricated by cast in the form of free-standing films and treated either with HC1 or with corona discharge to investigate the doping process. The characterization was carried out by Raman spectroscopy, dc conductivity and thermogravimetry analysis (TGA). evidences of chemical interaction between PANI and NR are observed and indicate that the NR itself induces both a primary doping of PANI, which can be still enhanced either by HC1 or by corona discharge, and an effect similar to a secondary doping.
Palavras-Chave:  Borracha natural; Conducting polymer; Natural rubber; Polímero condutor.
Thesaurus Nal:  Raman spectroscopy; thermogravimetry.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPDIA7965 - 1UPCSP - --PROCI-02.001092002.00109
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  03/12/2015
Data da última atualização:  15/03/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  RIBEIRO, E. M. G.; CARVALHO, L. M. J. DE; CARVALHO, J. L. V. de.
Afiliação:  UFRJ; UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA.
Título:  Changes in carotenoid profile in biofortified pumpkin after processing.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: EUROPEAN FEDERATION OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE, 29., Athens. Food science research and innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society. Wageningen: EFFoST, 2015.
Páginas:  p. 719
ISBN:  978-618-82196-1-8
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Carotenoid; Pumpkin.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13077 - 1UPCRA - DD
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