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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
07/03/2003 |
Data da última atualização: |
07/03/2003 |
Autoria: |
SOUSA, D. M. G. de; LOBATO, E.; REIN, T. A. |
Título: |
Adubacao com fosforo. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: SOUSA, D. M. G. de; LOBATO, E. (Ed.). Cerrado: correcao do solo e adubacao. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2002. p. 147-168. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Adubação; Cerrado; Fósforo; Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00516naa a2200181 a 4500 001 1566419 005 2003-03-07 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSOUSA, D. M. G. de 245 $aAdubacao com fosforo. 260 $c2002 650 $aAdubação 650 $aCerrado 650 $aFósforo 650 $aSolo 700 1 $aLOBATO, E. 700 1 $aREIN, T. A. 773 $tIn: SOUSA, D. M. G. de; LOBATO, E. (Ed.). Cerrado: correcao do solo e adubacao. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2002. p. 147-168.
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
19/09/2011 |
Data da última atualização: |
13/06/2018 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LIMA, M. A. C. de; ALVES, R. E. |
Afiliação: |
MARIA AUXILIADORA COELHO DE LIMA, CPATSA; RICARDO ELESBAO ALVES, CNPAT. |
Título: |
Soursop (Annona muricata L.). |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: YAHIA, E. M. (Ed.). Postharvest biology and technology of tropical and subtropical fruits. Oxford: Woodhead Publishing, 2011. |
Volume: |
v. 4 |
Páginas: |
cap. 18, p. 363-391. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Soursop is a very perishable fruit. At room temperature, it has a shelf life limited to five days when it has been harvested at physiologieal maturity. Researeh into this fruit has been \imited to date but its attraetive flavor favors its eommereia\ization in different regions. Identifieation ofthe eorreet harvest time and the use ofpostharvest teehnologies sueh as refrigeration, eoatings and modified atmospheres, ete., ean extend the shelf \ife of soursop fruit. The impaet of orehard management on fruit qua\ity is also considered. |
Palavras-Chave: |
Annonaeeae; Cultivo. |
Thesagro: |
Annona Muricata; Conservação; Graviola; Pós-Colheita; Qualidade. |
Thesaurus NAL: |
Postharvest technology. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/178552/1/Postharvest-biology-and-technology-of-tropical-and-subtropical-fruits2011-c.18-p.-363-391.pdf
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Marc: |
LEADER 01248naa a2200253 a 4500 001 1900857 005 2018-06-13 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLIMA, M. A. C. de 245 $aSoursop (Annona muricata L.). 260 $c2011 300 $acap. 18, p. 363-391. v. 4 490 $vv. 4 520 $aSoursop is a very perishable fruit. At room temperature, it has a shelf life limited to five days when it has been harvested at physiologieal maturity. Researeh into this fruit has been \imited to date but its attraetive flavor favors its eommereia\ization in different regions. Identifieation ofthe eorreet harvest time and the use ofpostharvest teehnologies sueh as refrigeration, eoatings and modified atmospheres, ete., ean extend the shelf \ife of soursop fruit. The impaet of orehard management on fruit qua\ity is also considered. 650 $aPostharvest technology 650 $aAnnona Muricata 650 $aConservação 650 $aGraviola 650 $aPós-Colheita 650 $aQualidade 653 $aAnnonaeeae 653 $aCultivo 700 1 $aALVES, R. E. 773 $tIn: YAHIA, E. M. (Ed.). Postharvest biology and technology of tropical and subtropical fruits. Oxford: Woodhead Publishing, 2011.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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