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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
08/10/1999 |
Data da última atualização: |
08/10/1999 |
Autoria: |
KSHARMA, M. A.; PANDEY, N. N.; SINGH, G. R.; SETIA, H. C. |
Título: |
Failure of renal ischemia to induce varied degree of renal failure in goats. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Indian Journal of Animal Sciences, v.68, n.1, p.54-57, 1998. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Anglografia; Esquemia renal. |
Thesagro: |
Caprino. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00515naa a2200181 a 4500 001 1518988 005 1999-10-08 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aKSHARMA, M. A. 245 $aFailure of renal ischemia to induce varied degree of renal failure in goats. 260 $c1998 650 $aCaprino 653 $aAnglografia 653 $aEsquemia renal 700 1 $aPANDEY, N. N. 700 1 $aSINGH, G. R. 700 1 $aSETIA, H. C. 773 $tIndian Journal of Animal Sciences$gv.68, n.1, p.54-57, 1998.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
23/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; SILVA, J. B. G. D.; PEREIRA, L. F. P.; BENASSI, M. T. |
Afiliação: |
CÍNTIA S. G. KITZBERGER, UEL; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; JOÃO B. G. D. SILVA, Centro Tecnológico Cocari; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC; MARTA T. BENASSI, UEL. |
Título: |
Composition and antioxidant activity of roasted arabica coffee from different cultivars growing in the same edapho-climatic conditions. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 106 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Coffee beans composition is affected by genetic characteristics, edapho-climatic conditions, post-harvest and roasting process and the final preparation of coffee brews. Hydrosoluble (nicotinic and chlorogenic acids, trigonelline and caffeine) and liposoluble (cafestol and kahweol) compounds and melanoidins stand out for their contribution to health mainly as antioxidants. |
Palavras-Chave: |
Coffee arabica. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01087nam a2200181 a 4500 001 1946178 005 2013-01-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aKITZBERGER, C. S. G. 245 $aComposition and antioxidant activity of roasted arabica coffee from different cultivars growing in the same edapho-climatic conditions.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee$c2012 300 $ap. 106 520 $aCoffee beans composition is affected by genetic characteristics, edapho-climatic conditions, post-harvest and roasting process and the final preparation of coffee brews. Hydrosoluble (nicotinic and chlorogenic acids, trigonelline and caffeine) and liposoluble (cafestol and kahweol) compounds and melanoidins stand out for their contribution to health mainly as antioxidants. 653 $aCoffee arabica 700 1 $aSCHOLZ, M. B. S. 700 1 $aSILVA, J. B. G. D. 700 1 $aPEREIRA, L. F. P. 700 1 $aBENASSI, M. T.
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Embrapa Café (CNPCa) |
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