Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  15/02/2002
Data da última atualização:  05/09/2006
Autoria:  NASCIMENTO, M. A.; SILVA, J. R. O.; THEODORIDIS, Y.
Afiliação:  EMBRAPA-CNPTIA; UNICAMP; NATIONAL TECHNICAL UNIVERSITY OF ATHENS.
Título:  Access structures for moving points.
Ano de publicação:  1998
Fonte/Imprenta:  Campinas: UNICAMP, 1998.
Páginas:  23 p.
Série:  Relatorio Tecnico IC-98-34).
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Several applications require management of data which is spatially dynamic, e.g., tracking of battle ships or moving cells in a blood sample. The capability of handling the temporal aspect, i.e., the history of such type of data, is also important. This paper presents and evaluates three temporal extensions of the R-tree, the 3D R-tree, the 2+3 R-tree and the HR-tree, wich are capable of indexing spatiotemporal data. Our experiments have shown that the while the HR-tree was the larger structure, its query processing cost was over 50% smaller then the ones yielded by the 3D R-tree and the 2+3 R-tree. Also compared to the (non-practical) approach of storing one R-tree for each of the spatial database states it offered the same query processing cost, saving around one third of storage space.
Palavras-Chave:  Structures for moving points.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA8656 - 1UMTRT - --2002.01ex1
CNPTIA8656 - 2UMTRT - --2002.01ex2
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  13/02/2008
Data da última atualização:  14/02/2008
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Circulação/Nível:  -- - --
Autoria:  SOARES, A. G.; MACHADO, E. G.; FONSECA, M. J. de O.; NEVES JÚNIOR, A. C. V.; SATO, M. O.
Afiliação:  Antonio Gomes Soares, Embrapa Agroindústria de Alimentos; Eduardo Gabrig Machado, UFRRJ; Marcos José de Oliveira Fonseca, Embrapa Agroindústria de Alimentos; Augusto César Vieira Neves Junior, UFRRJ; Maya Orneles Sato, Universidade Estácio de Sá.
Título:  Comportamento físico-químico de mandioca (Manihot esculenta) minimamente processada.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 315.
Idioma:  Português
Thesagro:  Mandioca; Processamento Mínimo.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA9276 - 1UPCSP - --2007/1282008.00128
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional