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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
11/06/2019 |
Data da última atualização: |
07/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
RAMOS, A. S.; MAR, J. M.; SILVA, L. S. da; ACHO, L. D. R.; SILVA, B. J. P.; LIMA, E. S.; CAMPELO, P. H.; SANCHES, E. A.; BEZERRA, J. A.; CHAVES, F. C. M.; CAMPOS, F. R.; MACHADO, M. B. |
Afiliação: |
Andrezza S. Ramos, UFAM; Josiana M. Mar, UFAM; Laiane S. da Silva, UFAM; Leonard D. R. Acho, UFAM; Bárbara Janaína P. Silva, UFAM; Emerson S. Lima, UFAM; Pedro H. Campelo, UFAM; Edgar A. Sanches, UFAM; Jaqueline A. Bezerra, UFAM; FRANCISCO CELIO MAIA CHAVES, CPAA; Francinete R. Campos, UFPR; Marcos B. Machado, UFAM. |
Título: |
Pedra-ume caá fruit: An Amazon cherry rich in phenolic compounds with antiglycant and antioxidant properties. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 123, p. 674-683, Sept. 2019. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.05.042 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Species of Eugenia have been used as an antidiabetic natural source. Chemical, antioxidant and antiglycant screening of extracts from pedra-ume caá (Eugenia punicifolia) fruits were performed. |
Palavras-Chave: |
Eugenia punicifolia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01049naa a2200277 a 4500 001 2109783 005 2020-01-07 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.05.042$2DOI 100 1 $aRAMOS, A. S. 245 $aPedra-ume caá fruit$bAn Amazon cherry rich in phenolic compounds with antiglycant and antioxidant properties.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aSpecies of Eugenia have been used as an antidiabetic natural source. Chemical, antioxidant and antiglycant screening of extracts from pedra-ume caá (Eugenia punicifolia) fruits were performed. 653 $aEugenia punicifolia 700 1 $aMAR, J. M. 700 1 $aSILVA, L. S. da 700 1 $aACHO, L. D. R. 700 1 $aSILVA, B. J. P. 700 1 $aLIMA, E. S. 700 1 $aCAMPELO, P. H. 700 1 $aSANCHES, E. A. 700 1 $aBEZERRA, J. A. 700 1 $aCHAVES, F. C. M. 700 1 $aCAMPOS, F. R. 700 1 $aMACHADO, M. B. 773 $tFood Research International$gv. 123, p. 674-683, Sept. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
07/03/1996 |
Data da última atualização: |
01/09/2011 |
Autoria: |
HENZ, G. P. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPH. |
Título: |
O artigo cientifico: moeda forte da ciencia? |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, Brasilia, v.13, n.2, p.127-128, nov. 1995. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Artigo cientifico; Comunicacao cientifica; Scientific communication; Scientific paper. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00463naa a2200157 a 4500 001 1754507 005 2011-09-01 008 1995 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHENZ, G. P. 245 $aO artigo cientifico$bmoeda forte da ciencia? 260 $c1995 653 $aArtigo cientifico 653 $aComunicacao cientifica 653 $aScientific communication 653 $aScientific paper 773 $tHorticultura Brasileira, Brasilia$gv.13, n.2, p.127-128, nov. 1995.
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Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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