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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
23/04/2004 |
Data da última atualização: |
23/04/2004 |
Autoria: |
SILVA, D. A. G. da; CARMO, M. G. F. do; ROCHA, M. C. R.; FERNANDES, M. do C. A. |
Título: |
Efeito cultivar e de pulverizações com produtos químicos e biológicos sobre a mancha bacteriana e o desenvolvimento da cultura do pimentão. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 333, jul. 2003. Suplemento 1. |
Palavras-Chave: |
Xanthomonas campestris vesicatoria. |
Thesagro: |
Bactéria; Biofertilizante; Capsicum Annuum; Controle Químico; Doença; Mancha Bacteriana; Pimentão; Pulverização. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01030naa a2200265 a 4500 001 1775890 005 2004-04-23 008 2003 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, D. A. G. da 245 $aEfeito cultivar e de pulverizações com produtos químicos e biológicos sobre a mancha bacteriana e o desenvolvimento da cultura do pimentão. 260 $c2003 500 $aTrabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 333, jul. 2003. Suplemento 1. 650 $aBactéria 650 $aBiofertilizante 650 $aCapsicum Annuum 650 $aControle Químico 650 $aDoença 650 $aMancha Bacteriana 650 $aPimentão 650 $aPulverização 653 $aXanthomonas campestris vesicatoria 700 1 $aCARMO, M. G. F. do 700 1 $aROCHA, M. C. R. 700 1 $aFERNANDES, M. do C. A. 773 $tHorticultura Brasileira, Brasília$gv. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
15/10/1996 |
Data da última atualização: |
15/10/1996 |
Autoria: |
SPEHAR, C. R. |
Título: |
Aluminium tolerance of soya bean genotypes in short term experiments. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
Euphytica, v.76, p.73-80, 1994. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Field techniques to select for aluminium tolerance are very laborious, time consuming and need to be repeated along crop seasons to minimize the effects of uncontrolled environmental factors. The logical alternative is the use of hydroponics experiments that are easy to conduct, quick and non-destructive. Early testing can be efficient in the identification of Al-tolerant genotypes if problems related to seed vigour are thoroughly controlled. Measurements as early as 24 hours after the beginning of treatment did not yield consistent results. However, root measurements 96 hours after the beginning of treatment yielded differences among varieties which are more related to field performance in acid soils. This method can be employed in screening soya beans for Al-tolerance. |
Palavras-Chave: |
Aluminium; Genotypes; Selection; Tolerance; Tolerancia. |
Thesagro: |
Alumínio; Cerrado; Genótipo; Glycine Max; Íon; Mineral; Seleção Genética; Soja; Solução Nutritiva; Variedade. |
Thesaurus NAL: |
genetics; ions; minerals; nutrient solutions; soybeans; varieties. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01661naa a2200373 a 4500 001 1551931 005 1996-10-15 008 1994 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSPEHAR, C. R. 245 $aAluminium tolerance of soya bean genotypes in short term experiments. 260 $c1994 520 $aField techniques to select for aluminium tolerance are very laborious, time consuming and need to be repeated along crop seasons to minimize the effects of uncontrolled environmental factors. The logical alternative is the use of hydroponics experiments that are easy to conduct, quick and non-destructive. Early testing can be efficient in the identification of Al-tolerant genotypes if problems related to seed vigour are thoroughly controlled. Measurements as early as 24 hours after the beginning of treatment did not yield consistent results. However, root measurements 96 hours after the beginning of treatment yielded differences among varieties which are more related to field performance in acid soils. This method can be employed in screening soya beans for Al-tolerance. 650 $agenetics 650 $aions 650 $aminerals 650 $anutrient solutions 650 $asoybeans 650 $avarieties 650 $aAlumínio 650 $aCerrado 650 $aGenótipo 650 $aGlycine Max 650 $aÍon 650 $aMineral 650 $aSeleção Genética 650 $aSoja 650 $aSolução Nutritiva 650 $aVariedade 653 $aAluminium 653 $aGenotypes 653 $aSelection 653 $aTolerance 653 $aTolerancia 773 $tEuphytica$gv.76, p.73-80, 1994.
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Embrapa Cerrados (CPAC) |
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Registros recuperados : 3 | |
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