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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
30/10/2017 |
Data da última atualização: |
19/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTANA, I.; REIS, L. M. F. DOS; TORRES, A. G.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. P. |
Afiliação: |
Isabelle Santana, UFRJ; Luciana M. F. dos Reis, UFRJ; Alexandre G. Torres, UFRJ; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Suely P. Freitas, UFRJ. |
Título: |
Avocado (Persea americana Mill.) oil produced by microwave drying and expeller pressing exhibits low acidity and high oxidative stability. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
European Journal of Lipid Science and Technology, v. 117, p. 999-1007, 2015. |
ISSN: |
1438-7697 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Microwave drying; Solvent extraction; Thermogravimetric analysis. |
Thesaurus Nal: |
avocado oil; Plant fats and oils; pressing. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00797naa a2200241 a 4500 001 2078427 005 2018-01-19 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1438-7697 100 1 $aSANTANA, I. 245 $aAvocado (Persea americana Mill.) oil produced by microwave drying and expeller pressing exhibits low acidity and high oxidative stability.$h[electronic resource] 260 $c2015 650 $aavocado oil 650 $aPlant fats and oils 650 $apressing 653 $aMicrowave drying 653 $aSolvent extraction 653 $aThermogravimetric analysis 700 1 $aREIS, L. M. F. DOS 700 1 $aTORRES, A. G. 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aFREITAS, S. P. 773 $tEuropean Journal of Lipid Science and Technology$gv. 117, p. 999-1007, 2015.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
2. | | RIBEIRO, L. de O.; SANTANA, I.; REIS, L. M. F. dos; FREITAS, S. P.; TORRES, A. G.; CABRAL, L. M. C. Effect of maturation stages and processing on the quality of hass avocado oil. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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