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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
04/12/2019 |
Data da última atualização: |
11/02/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SOARES, R. S.; RIBEIRO, C. S. da C.; RAGASSI, C. F.; CARVALHO, S. I. C. de; MALDONADE, I. R.; SILVA FILHO, J. G. da; BRAZ, L. T.; REIFSCHNEIDER, F. J. B. |
Afiliação: |
RENATO SILVA SOARES, UNESP; CLAUDIA SILVA DA COSTA RIBEIRO, CNPH; CARLOS FRANCISCO RAGASSI, CNPH; SABRINA ISABEL COSTA DE CARVALHO, CNPH; IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; JOSE GETULIO DA SILVA FILHO, CNPH; LEILA TREVISAN BRAZ, UNESP; FRANCISCO JOSE BECKER REIFSCHNEIDER, SIRE. |
Título: |
New Brazilian lines habanero pepper (Capsicum chinense): morphoagronomic and biochemical characterization in different environments |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Scientia Horticulturae, v. 261, Feb. 2020. Artigo 108941. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to carry out amorpho-agronomic and biochemical characterization of new lines of Habanero pepper cultivated in differentenvironments, and to investigate the genotype x environment interaction, aiming to provide subsidies for theregistration process of the new cultivars, and their subsequent release. |
Palavras-Chave: |
Chile pepper; Cultivars registration; Open field; Protected environment; Sensory qualities. |
Thesagro: |
Pimenta. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01202naa a2200277 a 4500 001 2115883 005 2020-02-11 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSOARES, R. S. 245 $aNew Brazilian lines habanero pepper (Capsicum chinense)$bmorphoagronomic and biochemical characterization in different environments$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aThe objective of this study was to carry out amorpho-agronomic and biochemical characterization of new lines of Habanero pepper cultivated in differentenvironments, and to investigate the genotype x environment interaction, aiming to provide subsidies for theregistration process of the new cultivars, and their subsequent release. 650 $aPimenta 653 $aChile pepper 653 $aCultivars registration 653 $aOpen field 653 $aProtected environment 653 $aSensory qualities 700 1 $aRIBEIRO, C. S. da C. 700 1 $aRAGASSI, C. F. 700 1 $aCARVALHO, S. I. C. de 700 1 $aMALDONADE, I. R. 700 1 $aSILVA FILHO, J. G. da 700 1 $aBRAZ, L. T. 700 1 $aREIFSCHNEIDER, F. J. B. 773 $tScientia Horticulturae$gv. 261, Feb. 2020. Artigo 108941.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Registros recuperados : 556 | |
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