Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  11/08/1997
Data da última atualização:  29/08/2017
Autoria:  WATSON, S. A.; RAMSTAD, P. E.
Título:  Corn: chemistry and technology.
Ano de publicação:  1994
Fonte/Imprenta:  St. Paul, MN: AACC Headquarters, 1994.
Páginas:  605p.
ISBN:  0-913250-48-1
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Corn perspective and culture; Breeding, genetics, and seed corn production; Structure and composition; Harvesting and postharvest management; Measurement and maintenance of quality; Effect and control of insects affecting corn quality; Economics of production, marketing, and utilization; Carbohydrates of the kernel; Proteins of the kernel; Lipids of the kernel; Corn dry milling: processes, products, and applications; Wet milling: process and products; Food uses of whole corn and dry-milled fractions; Sweet corn; Nutritional properties and feeding values of corn and its by products; Corn starch modification and uses; Corn sweeteners; Corn oil: composition, processing, and utilization; Fermentation processes and products; Biomass uses and conversions.
Thesagro:  Milho.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMS4502 - 1ADCLV - PP633.15W342c1997.00138
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional