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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
22/02/2013 |
Data da última atualização: |
03/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
PRADO, R. M.; CAIONE, G.; SILVA, D. J. |
Afiliação: |
DAVI JOSE SILVA, CPATSA. |
Título: |
Macronutrient and micronutrient deficiency symptoms in mango. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: VALAVI, S. G.; RAJMOHAN, K.; GOLVI, J. N.; PETER, K. V.; THOTTAPPILLY, G. Mango: cultivation in different countries. Houston: Studium Press LLC, 2012. |
Volume: |
v. 1, |
Páginas: |
cap. 30, p. 470-478. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Nutrient deficiency symptoms bear a direct relationship with the plant biological functions, starting with modifications at the biochemical levei and then evolving to the sub cellular, cellular, levels and, at the last stage, to the tissue levei, this being the only instance when symptoms become visible. Each nutrient is characterized by singular symptoms so that itis possible, by visual examination of the plant, to evaluate the orchard nutritional status. Although reaching its highest efficiency when appliedto perennial plants, visual examination is still considered as a complementto soil and plant chemical analyses. |
Palavras-Chave: |
Macronutriente; Mango; Micronutriente; Sintomas de deficiência. |
Thesagro: |
Deficiência; Manga; Mangifera Indica; Solo. |
Thesaurus Nal: |
Mangoes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 9 | |
1. | | PRADO, R. M.; CAIONE, G.; SILVA, D. J. Macronutrient and micronutrient deficiency symptoms in mango. In: VALAVI, S. G.; RAJMOHAN, K.; GOLVI, J. N.; PETER, K. V.; THOTTAPPILLY, G. Mango: cultivation in different countries. Houston: Studium Press LLC, 2012. v. 1, cap. 30, p. 470-478.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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2. | | WADT, P. G. S.; SILVA, D. J.; PRADO, R. M. Diagnosis and recomendation integrated system application mango. In: VALAVI, S. G.; RAJMOHAN, K.; GOLVI, J. N.; PETER, K. V.; THOTTAPPILLY, G. Mango: cultivation in different countries. Houston: Studium Press LLC, 2012. v. 1, cap. 18, p. 320-330.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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3. | | SILVA, D. J.; WADT, P. G. S.; PRADO, R. M. Mineral nutrition and fertilization of mango crops. In: VALAVI, S. G.; RAJMOHAN, K.; GOLVI, J. N.; PETER, K. V.; THOTTAPPILLY, G. Mango: production and processing technology. Houston: Studium Press LLC, 2012. v. 1, cap. 22, p. 384-394.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Semiárido. |
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6. | | SILVA, E.; GRAÇA, J. P. da; PORTO, C.; PRADO, R. M.; HOFFMANN-CAMPO, C. B.; MEYER, M. C.; NUNES, E. de O.; PILAU, E. J. Unraveling Asian Soybean Rust metabolomics using mass spectrometry and Molecular Networking approach. Scientific Reports, v. 10, n. 138, 2020. 11 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja; Embrapa Suínos e Aves. |
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7. | | SILVA, E.; GRAÇA, J. P. da; PORTO, C.; PRADO, R. M. do; NUNES, E. de O.; MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; MEYER, M. C.; PILAU, E. J. Untargeted metabolomics analysis by UHPLC-MS/MS of soybean plant in a compatible response to Phakopsora pachyrhizi infection. Metabolites, v. 11, n. 3, 179, 2021. 15 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja; Embrapa Suínos e Aves. |
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8. | | TRASPADINI, E. I. F.; PRADO, R. M.; VAZ, G. J.; SILVA, F. C. da; MANCINI, A. L.; SILVA, G. P. da; SANTOS, E. H. dos; WADT, P. G. S. Guia prático para aplicação do método da diagnose da composição nutricional (CND): exemplo de uso na cultura da cana-de-açúcar. Campinas: Embrapa Informática Agropecuária, 2018. 30 p. (Embrapa Informática Agropecuária. Documentos, 160).Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Rondônia. |
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9. | | ZANZARIN, D. M.; HERNANDES, C. P.; LEME, L. M.; SILVA, E.; PORTO, C; PRADO, R. M. do; MEYER, M. C.; FAVORETO, L.; NUNES, E. de O.; PILAU, E. J. Metabolomics of soybean green stem and foliar retention (GSFR) disease using Mass Spectrometry and Molecular Networking. Rapid Communications in Mass Spectrometry, e8655, 2020. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 9 | |
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