|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
21/12/2020 |
Data da última atualização: |
20/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Nota Técnica/Nota Científica |
Autoria: |
BRAY, A. W.; KIM, J. H.; SCHRUMPF, M.; PEACOCK, C.; BANWART, S.; SCHIPPER, L.; ANGERS, D.; CHIRINDA, N.; ZINN, Y. L.; ALBRECHT, A.; KUIKMAN, P.; JOUQUET, P.; DEMENOIS, J.; FARRELL, M.; SOUSSANA, J.-F.; KUHNERT, M.; MILNE, E.; FONTAINE, S.; TAGHIZADEH-TOOSI, A.; CERRI, C. E. P.; CORBEELS, M.; CARDINAEL, R.; CERVANTES, V. A.; OLESEN, J. E.; BATJES, N.; HEUVELINK, G.; MAIA, S. M. F.; KEESSTRA, S.; CLAESSEN, L.; MADARI, B. E.; VERCHOT, L.; NIE, W.; BRUNELLE, T.; MORAN, D.; FRANK, S.; BODLE, R.; FRELIH-LARSEN, A.; DOUGILL, A.; MONTANARELLA, L.; STRINGER, L.; CHENU, C.; HIEDERER, R.; SMITH, P.; ARIAS-NAVARRO, C. |
Afiliação: |
ANDREW W. BRAY; JOHN H. KIM; MARION SCHRUMPF; CAROLINE PEACOCK; STEVEN BANWART; LOUIS SCHIPPER; DENIS ANGERS; NGONIDZASHE CHIRINDA; YURI LOPES ZINN; ALAIN ALBRECHT; PETER KUIKMAN; PASCAL JOUQUET; JULIEN DEMENOIS; MARK FARRELL; JEAN-FRANCOIS SOUSSANA; MATTHIAS KUHNERT; ELEANOR MILNE; SEBASTIEN FONTAINE; AREZOO TAGHIZADEH-TOOSI; CARLOS EDUARDO PELLEGRINO CERRI; MARC CORBEELS; REMI CARDINAEL; VIRIDIANA ALCÁNTARA CERVANTES; JØRGEN E. OLESEN; NIELS BATJES; GERARD HEUVELINK; STOÉCIO MALTA FERREIRA MAIA; SASKIA KEESSTRA; LIEVEN CLAESSEN; BEATA EMOKE MADARI, CNPAF; LOUIS VERCHOT; WAN NIE; THIERRY BRUNELLE; DOMINIC MORAN; STEFAN FRANK; RALPH BODLE; ANA FRELIH-LARSEN; ANDREW DOUGILL; LUCA MONTANARELLA; LINDSAY STRINGER; CLAIRE CHENU; ROLAND HIEDERER; PETE SMITH; CRISTINA ARIAS-NAVARRO. |
Título: |
The science base of a strategic research agenda: executive summary. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Wageningen: CIRCASA, 2019. |
Páginas: |
15 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.15454/YUFPFD |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
European Union's Horizon 2020 Research and Innovation Programme Grant Agreement No 774378. Coordination of International Research Cooperation on Soil Carbon Sequestration in Agriculture. |
Conteúdo: |
Identifying the challenges around soil organic carbon sequestration in agriculture. Questionnaire. Twelve Testable Hypotheses for Soil Organic Carbon Sequestration in Agriculture. Key research and innovation advances. |
Thesagro: |
Carbono; Solo. |
Thesaurus Nal: |
Carbon sequestration; Research and development; Soil organic carbon. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/219512/1/D1.3-The-science-base-of-a-strategic-research-agenda.pdf
|
Marc: |
LEADER 02217nam a2200721 a 4500 001 2128518 005 2022-12-20 008 2019 bl uuuu u0uu1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.15454/YUFPFD$2DOI 100 1 $aBRAY, A. W. 245 $aThe science base of a strategic research agenda$bexecutive summary.$h[electronic resource] 260 $aWageningen: CIRCASA$c2019 300 $a15 p. 500 $aEuropean Union's Horizon 2020 Research and Innovation Programme Grant Agreement No 774378. Coordination of International Research Cooperation on Soil Carbon Sequestration in Agriculture. 520 $aIdentifying the challenges around soil organic carbon sequestration in agriculture. Questionnaire. Twelve Testable Hypotheses for Soil Organic Carbon Sequestration in Agriculture. Key research and innovation advances. 650 $aCarbon sequestration 650 $aResearch and development 650 $aSoil organic carbon 650 $aCarbono 650 $aSolo 700 1 $aKIM, J. H. 700 1 $aSCHRUMPF, M. 700 1 $aPEACOCK, C. 700 1 $aBANWART, S. 700 1 $aSCHIPPER, L. 700 1 $aANGERS, D. 700 1 $aCHIRINDA, N. 700 1 $aZINN, Y. L. 700 1 $aALBRECHT, A. 700 1 $aKUIKMAN, P. 700 1 $aJOUQUET, P. 700 1 $aDEMENOIS, J. 700 1 $aFARRELL, M. 700 1 $aSOUSSANA, J.-F. 700 1 $aKUHNERT, M. 700 1 $aMILNE, E. 700 1 $aFONTAINE, S. 700 1 $aTAGHIZADEH-TOOSI, A. 700 1 $aCERRI, C. E. P. 700 1 $aCORBEELS, M. 700 1 $aCARDINAEL, R. 700 1 $aCERVANTES, V. A. 700 1 $aOLESEN, J. E. 700 1 $aBATJES, N. 700 1 $aHEUVELINK, G. 700 1 $aMAIA, S. M. F. 700 1 $aKEESSTRA, S. 700 1 $aCLAESSEN, L. 700 1 $aMADARI, B. E. 700 1 $aVERCHOT, L. 700 1 $aNIE, W. 700 1 $aBRUNELLE, T. 700 1 $aMORAN, D. 700 1 $aFRANK, S. 700 1 $aBODLE, R. 700 1 $aFRELIH-LARSEN, A. 700 1 $aDOUGILL, A. 700 1 $aMONTANARELLA, L. 700 1 $aSTRINGER, L. 700 1 $aCHENU, C. 700 1 $aHIEDERER, R. 700 1 $aSMITH, P. 700 1 $aARIAS-NAVARRO, C.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
31/01/2017 |
Data da última atualização: |
31/01/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ALMEIDA, B. C. S.; BERTOL, T. M.; LUDKE, M. do C. M. M.; LUDKE, J. V.; CUNHA JUNIOR, A.; BERNARDI, D. M. |
Afiliação: |
BARBARA CRISTINA SILVEIRA ALMEIDA, UFRPE; TERESINHA MARISA BERTOL, CNPSA; MARIA DO CARMO MOHAUPT MARQUES LUDKE, UFRPE; JORGE VITOR LUDKE, CNPSA; ANILDO CUNHA JUNIOR, CNPSA; DANIELA MIOTTO BERNARDI, UFRPE. |
Título: |
Lipid profile, oxidative stability of fat and alpha-tocopherol concentration on meat of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53, 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações. Anais ... Gramado: SBZ, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Bagaço de uva; Qualidade da carne. |
Thesagro: |
Dieta; Nutrição animal; Suíno. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/154359/1/final8189.pdf
|
Marc: |
LEADER 00827nam a2200217 a 4500 001 2062286 005 2017-01-31 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aALMEIDA, B. C. S. 245 $aLipid profile, oxidative stability of fat and alpha-tocopherol concentration on meat of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53, 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações. Anais ... Gramado: SBZ$c2016 650 $aDieta 650 $aNutrição animal 650 $aSuíno 653 $aBagaço de uva 653 $aQualidade da carne 700 1 $aBERTOL, T. M. 700 1 $aLUDKE, M. do C. M. M. 700 1 $aLUDKE, J. V. 700 1 $aCUNHA JUNIOR, A. 700 1 $aBERNARDI, D. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|