00827nam a2200217 a 450000100080000000500110000800800410001910000220006024501870008226001530026965000100042265000220043265000110045465300190046565300230048470000180050770000260052570000170055170000210056870000200058920622862017-01-31 2016 bl uuuu u00u1 u #d1 aALMEIDA, B. C. S. aLipid profile, oxidative stability of fat and alpha-tocopherol concentration on meat of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets.h[electronic resource] aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53, 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações. Anais ... Gramado: SBZc2016 aDieta aNutrição animal aSuíno aBagaço de uva aQualidade da carne1 aBERTOL, T. M.1 aLUDKE, M. do C. M. M.1 aLUDKE, J. V.1 aCUNHA JUNIOR, A.1 aBERNARDI, D. M.