Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Pantanal.
Data corrente:  11/09/1996
Data da última atualização:  23/02/1999
Autoria:  McDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.
Afiliação:  Department of Animal Science, University of Florida, Gainesville, Florida.
Título:  Trace mineral nutrition in Latin America.
Ano de publicação:  1977
Fonte/Imprenta:  World Animal Review, v.24, p.24-33, 1977.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The incidence and significance of livestock trace mineral deficiencies and toxicities in Latin America are described briefly, together with appropriates detection techniques and preventive methods. Inadequate trace mineral nutrition is obviously limiting livestock production in latin America. Although provision of mineral supplements to grazing ruminants is more complicated than for monogastric livestock, mineral supplementation represents low input/high output nutrients for greatly increasing livestock production; indeed, no single factor has as much potential to increase Latin-American livestock production at low-cost input as adequate mineral nutrition.
Palavras-Chave:  America Latina; Bovine; Mineral deficiency; Mineral nutrition; Toxicidade.
Thesagro:  Animal; Bovino; Deficiência Mineral; Mineral; Nutrição.
Thesaurus Nal:  Latin America; livestock; toxicity.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAA26837 - 1ADDSP - PPS1006S1006
CPAP33050 - 1ADDSP - --SP32933293
CPAP36621 - 1ADDSP - --SP35363536
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  25/06/2015
Data da última atualização:  12/02/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 4
Autoria:  BISCONSIN-JUNIOR, A.; ALVARENGA, J. F. R.; ROSENTHAL, A.; MONTEIRO, M.
Afiliação:  ANTONIO BISCONSIN-JUNIOR, UNESP; JOSÉ FERNANDO RINALDI ALVARENGA, UNESP; AMAURI ROSENTHAL, CTAA; MAGALI MONTEIRO, UNESP.
Título:  Effect of High Hydrostatic Pressure on Ascorbic Acid, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Pera Rio Orange Juice.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Processing & Technology, v. 6, n. 2, p. 1-7, 2015.
DOI:  10.4172/2157-7110.1000416
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  High hydrostatic pressure (HHP); Response surface methodology (RSM).
Thesaurus NAL:  antioxidant activity; ascorbic acid; orange juice.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA12752 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional