|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
11/09/1996 |
Data da última atualização: |
23/02/1999 |
Autoria: |
McDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H. |
Afiliação: |
Department of Animal Science, University of Florida, Gainesville, Florida. |
Título: |
Trace mineral nutrition in Latin America. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
World Animal Review, v.24, p.24-33, 1977. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The incidence and significance of livestock trace mineral deficiencies and toxicities in Latin America are described briefly, together with appropriates detection techniques and preventive methods. Inadequate trace mineral nutrition is obviously limiting livestock production in latin America. Although provision of mineral supplements to grazing ruminants is more complicated than for monogastric livestock, mineral supplementation represents low input/high output nutrients for greatly increasing livestock production; indeed, no single factor has as much potential to increase Latin-American livestock production at low-cost input as adequate mineral nutrition. |
Palavras-Chave: |
America Latina; Bovine; Mineral deficiency; Mineral nutrition; Toxicidade. |
Thesagro: |
Animal; Bovino; Deficiência Mineral; Mineral; Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
Latin America; livestock; toxicity. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01367naa a2200289 a 4500 001 1793582 005 1999-02-23 008 1977 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMcDOWELL, L. R. 245 $aTrace mineral nutrition in Latin America. 260 $c1977 520 $aThe incidence and significance of livestock trace mineral deficiencies and toxicities in Latin America are described briefly, together with appropriates detection techniques and preventive methods. Inadequate trace mineral nutrition is obviously limiting livestock production in latin America. Although provision of mineral supplements to grazing ruminants is more complicated than for monogastric livestock, mineral supplementation represents low input/high output nutrients for greatly increasing livestock production; indeed, no single factor has as much potential to increase Latin-American livestock production at low-cost input as adequate mineral nutrition. 650 $aLatin America 650 $alivestock 650 $atoxicity 650 $aAnimal 650 $aBovino 650 $aDeficiência Mineral 650 $aMineral 650 $aNutrição 653 $aAmerica Latina 653 $aBovine 653 $aMineral deficiency 653 $aMineral nutrition 653 $aToxicidade 700 1 $aCONRAD, J. H. 773 $tWorld Animal Review$gv.24, p.24-33, 1977.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
25/06/2015 |
Data da última atualização: |
12/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 4 |
Autoria: |
BISCONSIN-JUNIOR, A.; ALVARENGA, J. F. R.; ROSENTHAL, A.; MONTEIRO, M. |
Afiliação: |
ANTONIO BISCONSIN-JUNIOR, UNESP; JOSÉ FERNANDO RINALDI ALVARENGA, UNESP; AMAURI ROSENTHAL, CTAA; MAGALI MONTEIRO, UNESP. |
Título: |
Effect of High Hydrostatic Pressure on Ascorbic Acid, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Pera Rio Orange Juice. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Processing & Technology, v. 6, n. 2, p. 1-7, 2015. |
DOI: |
10.4172/2157-7110.1000416 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
High hydrostatic pressure (HHP); Response surface methodology (RSM). |
Thesaurus NAL: |
antioxidant activity; ascorbic acid; orange juice. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00763naa a2200217 a 4500 001 2018569 005 2016-02-12 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.4172/2157-7110.1000416$2DOI 100 1 $aBISCONSIN-JUNIOR, A. 245 $aEffect of High Hydrostatic Pressure on Ascorbic Acid, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Pera Rio Orange Juice.$h[electronic resource] 260 $c2015 650 $aantioxidant activity 650 $aascorbic acid 650 $aorange juice 653 $aHigh hydrostatic pressure (HHP) 653 $aResponse surface methodology (RSM) 700 1 $aALVARENGA, J. F. R. 700 1 $aROSENTHAL, A. 700 1 $aMONTEIRO, M. 773 $tJournal of Food Processing & Technology$gv. 6, n. 2, p. 1-7, 2015.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|