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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  10/11/2015
Data da última atualização:  09/03/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  MORORÓ, M. V.; MATTOS, M. da C.; GALDEANO, M. C.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V.
Afiliação:  MAYARA V. MORORÓ, UERJ; MARIANA DA COSTA MATTOS, CTAA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; RENATA VALERIANO TONON, CTAA.
Título:  Effect of the addition of grape peel on texture and water activity of cereal bars.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: SIMPOSIO INTERNACIONAL DE INNOVACIÓN Y DESARROLLO DE ALIMENTOS, 7.; CONGRESO IBEROAMERICANO DE INGENIERÍA DE ALIMENTOS, 10., 2015, Montevideo. Montevideo: Latu, 2015. PF 320. p. 112.
ISBN:  2301-0819
Idioma:  Inglês
Notas:  VII INNOVA. XX CIBIA.
Palavras-Chave:  Barra de cereal; Casca de uva; Cereal bars; Grape peel.
Thesagro:  Cereal; Textura.
Thesaurus Nal:  texture.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
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Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  11/08/2023
Data da última atualização:  11/08/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 4
Autoria:  FORTUNA, G. C.; CARVALHO, D. F. DE; GOMES, D. P.; SILVA, A. C. da; GUERRA, J. G. M.
Afiliação:  GABRIEL CÁSSIA FORTUNA, EMPRESA BARAZUCA LUPULOS; DANIEL FONSECA DE CARVALHO, UFRRJ; DANIELA PINTO GOMES, EMATER, MG; ALDIR CARLOS DA SILVA, S&M CONSULTORIA AGRÍCOLA, PECUÁRIA E AMBIENTAL; JOSE GUILHERME MARINHO GUERRA, CNPAB.
Título:  Yield of organic okra irrigated under different methods of conduction and growing periods.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  Revista Contemporânea, v. 3, n. 8, p. 11182-1198, 20233.
ISSN:  2447-0961
Idioma:  Português
Conteúdo:  Okra is traditionally grown in the summer, but its cultivation in the winter can bring profitability to the producer, due to the low offer of the product, especially if grown in an organic production system. This study aimed to evaluate the yield and fruit quality of okra in organic system, in summer (SM), ratoon (RT) and winter (WN) crops. The field experiments were carried out in the SIPA (Agroecological Production Integrated System) and the total yield, marketable yield, and some quality parameters such as major and minor defects, curvature and size of fruits were evaluated in the three periods. Okra yield and fruit quality were influenced by the growing period and methods of conduction, and marketable yields of 18.3, 3.0 and 10.2 Mg ha-1 were found for SM, RT and WN, respectively. The producer should opt for a new planting during the winter instead of growing the ratoon from the summer crop.
Palavras-Chave:  Organic Management; Planting Periods.
Thesagro:  Abelmoschus Esculentus.
Thesaurus NAL:  Fruit quality.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1155866/1/Yeld-of-organic-okra-irrigated-under-different-methods.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAB42176 - 1UPCAP - DD
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