Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  22/07/2010
Data da última atualização:  22/07/2010
Autoria:  KIRCHHOF, G. (ed.).
Afiliação:  GUNNAR KIRCHHOF.
Título:  Soil fertility in sweetpotato-based cropping systems in the highlands of Papua New Guinea.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Canberra: ACIAR, 2009.
Páginas:  126 p.
Série:  (ACIAR. Technical reports, 71).
ISBN:  978-7-921531-80-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Sweetpotato in highland agricultural systems of Papua New Guinea; Sweetpotato agronomy in Papua New Guinea; Sweetpotato cultivation on composted mounds in the highlands of Papua New Guinea; Genetics and disease as factors in the yield decline of sweetpotato in the Papua New Guinea highlands; Soil management in the northern Guinea savana of Nigeria; Overview of soil conservation technologies and their perception by farmers in Nigeria; Changing tillage management practices and their impact on soil structural properties in north-western New South Wales, Australia; Survey methodology to assess socioeconomic and biophysical constraints - lessons learnt in the highlands of Papua New Guinea; Statistical methods for a soil fertility management survey analysis in Papua new Guinea; An analysis of village garden management in the Papua New Guinea highlands; Biophysical constraints of sweetpotato-based cropping systems in the Papua New Guinea highlands; An evaluation of nutritional constraints on sweetpotato production in the Papua New Guinea highlands using the Diagnosis and Recommendation Integrated Sysstem (DRIS); Future potential of crops other than sweetpotato in the Papua New Guinea highlands.
Palavras-Chave:  Nova Guiné.
Thesagro:  Batata doce; Fertilidade do solo; Ipomoea Batatas; Sistema de produção.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPH36584 - 1ADDLV - PP633.492K58s2010.082
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  12/08/2016
Data da última atualização:  12/08/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  TONON, R. V.; SANTOS, B. A. dos; COUTO, C. C.; SILVA, C. M.; BRIGIDA, A. I. S.; CABRAL, L. M. C.
Afiliação:  RENATA VALERIANO TONON, CTAA; Bianca A. dos Santos, UFRRJ; Cinthia C. Couto, UERJ; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA.
Título:  Coupling of ultrafiltration and enzymatic hydrolysis aiming at valorizing shrimp wastewater.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Food Chemistry, v. 198, p. 20-27, 2016.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Antioxidant capacity; Concentration; Degree of hydrolysis.
Thesaurus NAL:  amino acids; peptides.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13276 - 1UPCAP - DD
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional