|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
02/09/1996 |
Data da última atualização: |
06/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARROS, N. N.; KAWAS, J. R.; FREIRE, L. C. L.; ARAUJO FILHO, J. A. de; SHELTON, J. M.; JOHNSON, W. L. |
Afiliação: |
NELSON NOGUEIRA BARROS, CNPC; JOÃO AMBRÓSIO DE ARAÚJO FILHO, CNPC. |
Título: |
Digestibility and intake of various native and introduced forages by goats and hair sheep in Northeast Brazil. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO TÉCNICO-CIENTÍFICA DO PROGRAMA DE APOIO A PESQUISA COLABORATIVA DE PEQUENOS RUMINANTES, 1., 1986. Sobral. Anais... Sobral: EMBRAPA-CNPC: SR-CRSP, 1986. p. 219-233. (EMBRAPA-CNPC. Documentos, 6). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Results from a series of studies conducted at the EMBRAPA/CNPA were used to evaluate the quality of various native and introduced forages fed to goats and tropical hair sheep. Reduced forage quality was sttributed to a decreased dry matter intake and digestibility, decreases nitrogen content and intake appeared to be associated more with an increase in cell wall components, and a reduction in digestibility were affected by stage of maturity and forage species. Dry matter intake was lower for the grasses and digestibility was lower for the range species. [Digestibilidade e consumo de várias forragens nativas e introduzidas para cabras e ovelhas lanadas no Nordeste do Brasil]. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Foods for animals; Nordeste; Northeast. |
Thesagro: |
Alimento para animal; Caprino; Consumo; Digestibilidade; Forragem; Nutrição animal; Ovino; Pastagem nativa. |
Thesaurus Nal: |
Animal nutrition; Brazil; Digestibility; Feed intake; Forage; Goats; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/56854/1/AAC-Digestibility-and-intake.pdf
|
Marc: |
LEADER 01927nam a2200397 a 4500 001 1514540 005 2021-09-06 008 1986 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, N. N. 245 $aDigestibility and intake of various native and introduced forages by goats and hair sheep in Northeast Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO TÉCNICO-CIENTÍFICA DO PROGRAMA DE APOIO A PESQUISA COLABORATIVA DE PEQUENOS RUMINANTES, 1., 1986. Sobral. Anais... Sobral: EMBRAPA-CNPC: SR-CRSP, 1986. p. 219-233. (EMBRAPA-CNPC. Documentos, 6).$c1986 520 $aAbstract: Results from a series of studies conducted at the EMBRAPA/CNPA were used to evaluate the quality of various native and introduced forages fed to goats and tropical hair sheep. Reduced forage quality was sttributed to a decreased dry matter intake and digestibility, decreases nitrogen content and intake appeared to be associated more with an increase in cell wall components, and a reduction in digestibility were affected by stage of maturity and forage species. Dry matter intake was lower for the grasses and digestibility was lower for the range species. [Digestibilidade e consumo de várias forragens nativas e introduzidas para cabras e ovelhas lanadas no Nordeste do Brasil]. 650 $aAnimal nutrition 650 $aBrazil 650 $aDigestibility 650 $aFeed intake 650 $aForage 650 $aGoats 650 $aSheep 650 $aAlimento para animal 650 $aCaprino 650 $aConsumo 650 $aDigestibilidade 650 $aForragem 650 $aNutrição animal 650 $aOvino 650 $aPastagem nativa 653 $aBrasil 653 $aFoods for animals 653 $aNordeste 653 $aNortheast 700 1 $aKAWAS, J. R. 700 1 $aFREIRE, L. C. L. 700 1 $aARAUJO FILHO, J. A. de 700 1 $aSHELTON, J. M. 700 1 $aJOHNSON, W. L.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
05/05/2010 |
Data da última atualização: |
24/09/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
AMORIM, L. S.; TORRES, C. A. A.; AMORIM, E. A. M.; GUIMARÃES, J. D.; FONSECA, J. F. da; SIQUEIRA, L. G. B.; SEIDEL, G. E. |
Afiliação: |
Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG; UFV; UFV; UFV; JEFERSON FERREIRA DA FONSECA, CNPC; University of Saskatchewan, Saskatoon, Saskatchewan, Canada; Colorado State University, Fort Collins, CO. |
Título: |
Effect of dietary urea on embryonic viability and development of Toggenburg goats. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Reproduction, Fertility and Development, v.21, n. 1, p. 151, 2009. Edição dos proceedings da Annual Conference or the International Embryo Transfer Society, San Diego, California, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Raça Toggenburg. |
Thesagro: |
Caprino; Embrião; Embriogênese; Suplemento alimentar; Ureia. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/29096/1/RAA-Effect-of-dietary-urea-on-embryonic-viability-and-development.pdf
|
Marc: |
LEADER 00847nam a2200241 a 4500 001 1748987 005 2019-09-24 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aAMORIM, L. S. 245 $aEffect of dietary urea on embryonic viability and development of Toggenburg goats.$h[electronic resource] 260 $aReproduction, Fertility and Development, v.21, n. 1, p. 151, 2009. Edição dos proceedings da Annual Conference or the International Embryo Transfer Society, San Diego, California$c2009 650 $aCaprino 650 $aEmbrião 650 $aEmbriogênese 650 $aSuplemento alimentar 650 $aUreia 653 $aRaça Toggenburg 700 1 $aTORRES, C. A. A. 700 1 $aAMORIM, E. A. M. 700 1 $aGUIMARÃES, J. D. 700 1 $aFONSECA, J. F. da 700 1 $aSIQUEIRA, L. G. B. 700 1 $aSEIDEL, G. E.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|