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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  07/01/2010
Data da última atualização:  15/01/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  HIGA, R. H.; TOZZI, C. L.
Afiliação:  ROBERTO HIROSHI HIGA, CNPTIA; CLÉSIO LUIS TOZZI, FEEC/UNICAMP.
Título:  Prediction of binding hot spot residues by using structural and evolutionary parameters.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE OF BRAZILIAN ASSOCIATION FOR BIOINFORMATICS AND COMPUTATIONAL BIOLOGY, 4., 2008, Salvador. Proceedings... Salvador: AB³C, 2008.
Páginas:  Não paginado.
Idioma:  Inglês
Notas:  X-meeting 2008.
Conteúdo:  In this work, we present a method for predicting hot spot residues by using a set of structural and evolutionary parameters. Unlike previous studies, we use a set of parameters which do not depend on the structure of the protein in complex, so that the predictor can also be used when the interface region is unknown. Despite the fact that no information concerning proteins in complex is used for prediction, the application of the method to a compiled dataset described in the literature achieved a performance of 60.4 percent, as measured by F-Measure, corresponding to a recall of 78.1 percent and a precision of 49.5 percent. This result is higher than those reported by previous studies using the same data set.
Palavras-Chave:  Estrutura proteica; Hot spot residues; Hot spots; Hot spots prediction; Interações proteína-proteína.
Thesaurus Nal:  Protein structure.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA14421 - 2UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria Tropical.
Data corrente:  13/04/2010
Data da última atualização:  13/06/2018
Tipo da produção científica:  Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
Autoria:  RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; MORAIS, S. M. de; SAMPAIO, C. de G.; PÉREZ-JIMÉNEZ, J.; SAURA-CALIXTO, F. D.
Título:  Metodologia científica: determinação da atividade antioxidante total em frutas pelo método de redução do ferro (FRAP)
Ano de publicação:  2006
Fonte/Imprenta:  Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2006.
Páginas:  4 p.
Série:  (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 125).
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  (FRAP); Antioxidantes; Frutas.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPAT-2010/11964/1/cot-125.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAT11964 - 1UMTFL - PPFL 038792010.03879
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