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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Trigo.
Data corrente:  10/01/2010
Data da última atualização:  18/08/2011
Autoria:  HAYES, R. J.; MACDONALD, H.; COUTTS, R. H. A.; BUCK, K. W.
Título:  Priming of complementary DNA synthesis in vitro by small DNA molecules tightly bound to virion DNA of wheat dwarf virus.
Ano de publicação:  1988
Fonte/Imprenta:  Journal of General Virology, v. 69, pt. 6, p. 1345-1350, 1988.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  DNA isolated from purified preparations of wheat dwarf virus (WDV) has been shown to contain tightly bound small DNA molecules which can act as primers for the synthesis of full-length complementary DNA in vitro. The small DNA molecules are bound in the terminating intergenic region of the WDV genome between the end of an open reading frame encoding a putative protein of Mr 17 292 and a conserved 'A-T' box containing putative transcriptional polyadenylation signals. Evidence that the small DNA molecules contain ribonucleotides at their 5' termini is presented and their possible role in the priming of virus DNA synthesis in vivo is discussed.
Palavras-Chave:  Primer.
Thesagro:  Trigo; Vírus.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Trigo (CNPT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPT17113 - 1ADDSP - --0319403194
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1.Imagem marcado/desmarcadoSIQUEIRA, R. A.; ARAÚJO, A. M. de; BARROS-MARCELLINI, A. M. de; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MOREIRA, M. M.; JAEGER, S. R. Percepção dos riscos e benefícios dos alimentos geneticamente modificados: efeitos na intenção de compra. Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 14, p. 121-130, jun. 2011. Edição especial.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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2.Imagem marcado/desmarcadoBARROS-MARCELLINI, A. M. de; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, L. da S.; GODOY, R. L. de O.; ROSENTHAL, A. Polpa de pitanga e alta pressão hidrostática: efeito do processo no teor de carotenoides totais. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE FRUTOS TROPICAIS, 4., 2014, Aracaju. Inovação e sustentabilidade em ciência e tecnologia de alimentos: resumos. [Campinas]: SBCTA, 2014. p.127
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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